Måndag 27 April 2009

.....2009-04-27 | 12:31:31
Idag tänkte vi inte göra så speciellt mycket.  Blir att simma ikväll med Amelie iaf , sen skulle kanske Kristina och Kristoffer komma upp hit en sväng och kolla på Hockeyn. Så det bli bara lugnt idag.

Benjamin har badat idag . han älskar verkligen att bada . Han har ju börjat vända på sig nu oxå . det är helt otroligt vad fort det går . Ena stunden ligger han på rygg och sen helt plöstlige så ligger han på magen. Han brukar ligga på fällen på golvet och ibland när man kollar så ligger han ute på golvet helt plötlsigt hehe. Han är för underbar.


Tycker dagarna går så sakta.. Vill flytta nu !!!
Har tittat efter flyttstädfimor men hittar inget. Tänkte om man hitta nått billigt så man slipper och flyttstäda själv för det är ju verkligen det tråkigaste som finns men som MÅSTE göras. Så får se om vi hittar nått. Jimmys ena släkting har ju ett eget företag och hon flyttstädar och lite sånt. Man kanske skulle fråga henne om hon vill städa här hos oss för en bra peng. Kan ju alltid hoppas iaf . Får se vart det hamnar !
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..