Onsdag 22 April 2009

.....2009-04-22 | 22:52:08
Hejsan svejsan !

Idag har vi varit nere på stan. Jimmy var tvungen att gå på ett avslutsmöte på skolan , eftersom han slutar där nästa vecka. Kan tänka sig att han har gått på den där skiten i 6 månader redan.. Men nu är det äntligen slut. Ska bli kul och se vad som dyker upp härnäst. Får se vad arbetsförmedlingen hittar på. Men han måste ju skriva över sig till Norrköping nu . Men det kommer säkerligen sluta med att han får börja på någon praktik.

När vi kom hem knalla vi ner till Kristina och Kristoffer en stund.  Där möttes vi av Kristoffer , Kristina , Julia . Dom spela Kubb med Julias kompis och hennes föräldrar. Så det var bara att slå sig ner i det fina vädret och mysa lite på gräsmattan. Benjamin var ju vaken såklart. Så han fick ligga en stund på en filt på gräset. Sen tog Kristina honom en sväng i vagnen och det var inte långt hon hann gå innan han somna. Mamma lilla plutt.
Efter allt kubbspel följde vi med upp till dom en stund och fika lite och titta på tv.
Gud vad Kristinas mage växer. Kan inte fatta att hon oxå snart ska få en liten bebis . Visst iof är det ju nästan 2 månader kvar men ändå. Hon är ganska stor till skillnad från vad ja var i den veckan . Men hon har ju dock fått veta att hon har en stor bebis. Jag ber för henne verkligen att hon ska få slippa göra kejsarsnitt. Stackars henne .

Usch . Nu hitta jag lappen jag letat efter . Vi skulle ha varit på möte igår , och det hade vi totalt missat . Så får bli att ringa till dom imorn och säga att vi missa tiden + att vi inte behöver komma på nått mer möte eftersom vi flyttar om en månad.

Jag bara längtar verkligen tills den dagen kommer då vi flyttar tillbaka till Norrköping :)
Kommer trivas som fisken i vattnet. Och jag kommer aldrig mer flytta från Norrköping.





         


    Hanna
    

Så han kommer flytta med er till Norrköping? :)

    
    2009-04-23 @ 07:00:31                    
URL: http://wildbee.blogg.se/
         


    Sofia
    

Ååå, ska Jimmy följa med till Norrköping nu? :)

    
    2009-04-23 @ 09:08:18                    
URL: http://mammasofia.blogg.se/
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..