BVC

.....2009-08-18 | 12:02:22
Har ju glömt att skriva när jag var hos BVC förra veckan. Det hade jag totalt glömt bort att jag skulle skriva i bloggen.
Benjamin växer så det knakar iaf , och BVC sköterskan blev chockad när hon fick se att Benjamin kunde så mkt . Han har jättebra motorik. Hon gav Benjamin 2 klossar, en i varje hand för att se vad han gjorde. I början brukar dom släppa den ena som dom har i handen o fokusera sig på den andra klossen. Men Benjamin höll i båda klossarna och banka dom mot varann. Och det tyckte sköterskan var jättebra gjort. Och att han ställer sig mot möbler och sånt tyckte hon oxå var bra och att han är tidig med saker. Han var iaf 70,5 cm lång och vägde 9200 nånting. Kommer inte ihåg dom 2 sista siffrorna.
Fick även ögondroppar nu för Benjamins öga som varar hela tiden. Här fick vi det på en gång , men i Trollhättan ville dom inte ge oss utan sa bara att tvätta med varmt vatten. MM tjena. Det hjälpte ju inte ens . Så nu när Barnbidraget kommer ska jag gå till apoteket och hämta ut ögondropparna och hoppas att det ger resultat. Igår ställde sig Benjamin mot gåstolen och när den börja rulla så gick han efter. Så nu kanske de inte dröjer  så länge innan lillkillen börjar att gå. Ja vill inte att tiden ska gå så fort. Han är ju snart 1 år. Och de känns fortf bara som att det var några månader sen man låg uppe på förlossningen. Vart tar liksom tiden vägen haha. Benjamin har även börjat prata lite mer. Visst man hör inte vad han säger , men de börjar låta som att han snart kommer säga mamma och pappa .. Man blir helr rörd i kroppen.

         


    Johanna
    

Efter att ha sett dina bilder på Benjamin tycker jag att han är väldigt tidig med det mesta. Lukas är lite seg i starten med det mesta! :) Han är verkligen duktig er lille Benjamin!

    
    2009-08-20 @ 09:53:05                    
URL: http://johannanmokvist.blogg.se/
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..