Helgen.

.....2009-08-30 | 18:15:52
Fredag
Vi var ju som sagt bjudna på altanfest ute i Gusum hos Klas och Cissi. Riktigt trevligt var det. Klas hänta upp oss vid 4 tiden. Tog ca en halvtimme att åka ut till Gusum. Har aldrig varit där förut. Och åkte även förbi stället där vi krocka med en äg för ett par år sen. Så man fick lite gamla äckliga minnen. Usch.
Folket kom runt 7 tiden och då satte vi igång och grilla. Hur gott som helst. Första gången vi grilla i år . Efter det så hade Cissi satt ihop en femkamp. Så det blev vattenballongkastning , stövelkastning , marsmallowsätning m.m
Hur kul som helst. Iaf marsmallowsätningen. Alla såg helt knasiga ut haha. Vi var ca 17 pers så det var riktigt trevligt. Tack Cissi för att vi fick komma ut till er . Riktigt trevligt och roligt var det !


Lördag

Det var meningen att jag skulle tagit det lugnt idag, men sen så messa Sandra och fråga om vi skulle hitta på nått. Så hon kom hit och vi tog ett par öl . Sen blev det vidare till stan och kolla på cruisingen. Och efter det gick vi vidare till Wasa .

 

 

Söndag

Idag har vi inte gjort så mycket. Jag fick sova till 11.30. Riktigt skönt . Och när jag gick upp så gick Jimmy och la sig istället haha. Har tvättstugan just nu. Sitter och väntar på att Carie ska höra av sig för vi skulle gå och handla på Willys tillsamans . Och sen kanske Josefine kommer förbi en stund oxå . Så idag har det inte hänt så mycket.

 

 

         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..