Ni som ville veta om Gratisbio !

.....2009-08-19 | 10:15:56


Gratisbio:
Den sidan jag än så länge tjänat in mest presentkort på. Jag har redan fått hem ett presentkort på 500 kr. Har köpt mig ett par skor och lite kläder. Jag är snart uppe i poäng så ja kan beställa ett till presentkort snart. Här samlar du poäng genom värvningar, du får ytterligare 200p när en medlem blir aktiv, dvs. tjänat 100 egna poäng.

Du samlar även poäng genom shopping över internet, reklam, klick samt utnyttjande av erbjudanden. Skall du exempelvis beställa kläder från Halens kan du göra det genom gratisbio och få delar av ordersumman tillbaka i poäng. Du kan klicka på andra sidor, kostnadsfritt, och få poäng därigenom. Du kan få upp till 1000p(=300:- presentkort) bara genom att blogga om Gratisbio. Att lägga pengar på sajten är helt valfritt, själv har jag inte lagt ett öre.

TÄVLINGAR: Gratisbio har mängder av tävlingar / månad. Just nu finns det en tävling, där den som värvar 333 medlemmar först, vinner en minidator. Dessutom kommer de personer som samlat flest poäng via kampanjer vinna varsin prenumeration på en valfri tidning, perfekt för de som inte äger en välbesökt blogg eller liknande. Sist men absolut inte minst, den som skriver det bästa inlägget om gratisbio på sin blogg/bilddagbok vinner 500:- att shoppa för på Nelly.

INVÄXLINGSSTÄLLEN: Presentkorttorget , Nelly, Tidningsprenumeration, Unibet, Biobiljetter, Greatdays och nyaste tillskottet Rikspresentkort , rikspresentkortet är en check som gäller i alla de butikerna, du kan alltså bestämma själv och behöver inte focusera på endast en butik.

DESSUTOM: Sajten är en rolig community, där du kan ladda upp bilder och prata med andra tjejer och killar som älskar gratissajter. Mig exempelvis, jag heter Benjamiinsmamma där.


Vill du registrera dig på Gratisbio?
Klicka här så får du 50+25 extra poäng av mig.

Har fått iden av LINDA.
Texten alltså. Men har ändrat lite själv
         


    Lily [ L i n d a . B l o m ]
    

Svar: Njae.. Skriv källan isf : )

    
    2009-08-19 @ 15:48:29                    
URL: http://lindablom.se
         


    Lily [ L i n d a . B l o m ]
    

Svar: Det är inte riktigt okej när du inte skriver källan : ) Gratisbio läser ju alla inlägg och den som skriver bäst vinner: ) Skriv källan och länka så är det okej : )

    
    2009-08-19 @ 16:05:03                    
URL: http://lindablom.se
         


    Lily [ L i n d a . B l o m ]
    

Nu kan de nog ha blivit flera kommentarern, men blogg.se sturlar =/

    
    2009-08-19 @ 16:07:46                    
URL: http://lindablom.se
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..