Trollhättan.

.....2009-12-30 | 00:16:29
Då är vi i Trollhättan , där vi inte har varit på jättelänge. Jimmys föräldrar sa att vi kunde komma idag. Så bara att boka tågbiljett att åka .. Skoj. Var hur stressade som helst imorse. För det gick inte att boka biljetterna via internet. Så åkte ner till station, men då säger kärringen att de bara fanns 1 biljett på den avgången som vi skulle åka med. Så vi fick ta nästa avgång. Det var alltså typ 3 timmar kvar då tills vi skulle åka. Så fick åka upp till stan och gå en runda , käka lite och så. Och när vi väl kommer iväg så blir tåget 20 minuter försenat.. Ja alltid är det nått när man ska åka iväg. Men inget nytt. Men nu är vi iaf framme i lilla Sjuntorp. Hur mkt snö som helst.. Mkt mer än vaf vi har i Norrköping iaf. Benjamin somna precis. Men har varit vaken väldigt länge. Så han somna alltså lite innan 12 nu. Så nu hoppas vi på att han sover hela natten. Imorn blir det av att åka ut till Överby och kika på ny vagn. Den jag skulle köpa på blocket försvann ju.. Kärringen hade lovat att hålla vagnen till mig tills vi kom hit . Men när ja kolla mailen så hade hon mailat och sagt att vagnen var såld. Så funderar på att köpa en helt ny vagn istället.

Och svar till anonym som inte kan stå för vem personen är : JA VI FICK SÅLT VAGNEN .
Sluta kommentera anonymt och skriv vem ni är istället. Mycket roligare att läsa kommentarerna då.


Nej nu blir det nog att gå in och lägga sig. Ta sig sitt sista bloss och sen sova så man orkar upp imorgon.

Ska även träffa Krsistina imorn och hennes lilla Alice som jag fortf aldrig har träffat.. Och hennes lilla är nu 5-6 månader. Så ska bli riktigt kul och få träffa henne faktiskt..


Nyår vet vi inte vad som händer än.. Någon som ska göra nått skoj här i Trollhättan så hojta till :)
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..