Fredag 26 Juni

.....2009-06-26 | 16:38:49
Idag har vi varit en sväng på stan. Var tvungen att lämna in papprerna till FÖK. Efter det träffa vi Susanne , Niklas och Filip en sväng. Niklas skulle skriva in sig på Arbetsförmedlingen så vi följde med dit. Jimmy skulle även lämna in en lapp. Sen blev det tyvärr inte så mkt mer. Utan vi knalla hem och gjorde lite mat. Hyresbostäder har varit här idag och fixat våra garderober , så nu äntligen kan vi lägga in alla våra kläder i garderoben. Skönt .
Benjamin ålar som en gris nu . Nu kan man inte gå ifrån honom 1 sek utan att han är på ett nytt ställe. Det går undan. Tar väl inte lång tid tills han kryper heller. Mammas lilla busunge.

Ikväll ska jag få gå ut själv , Jimmy ska ta hand om Benjamin .. Jag ska ut med 2 tjejkompisar som jag ej varit ute med på 2 år typ. Så det ska bli riktigt kul. Så det blir tjejfest hemma hos ena tjejen först. Sen blir det väl utgång till Otten eller Wasa.
         


    S O F I A | F O T O B L O G G
    

Vilken fin blogg du har :)

    
    2009-06-26 @ 21:07:51                    
URL: http://sofiasfashionroom.blogg.se/
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..