Kalasfirande

.....2009-05-30 | 10:47:11
Gårdagen som sagt tillbringa vi hela dagen hemma hos Jimmys föräldrar .Blev ju lite kalas för Jimmy , så hans släkt dök upp och det blev fika och tårta . Jättetrevligt. Han blir ju 25 nu min älskade sambo. Det kan man inte tro :) Tiden går så fort.
Tänkte ha lite kalas i Norrköping sen för honom oxå, men han vill igenligen inte bli firad i Norrköping , men ja kommer göra det ändå ..När man fyller 25 så brukar man ju fira ordentligt hehe.

Idag ska vi packa det sista och städa lite så vi slipper göra allt imorn. Måste bara försöka få tag på lite fler kartonger. Sen bär vi av ner till stan för att kolla på cruisingen som är idag. Massa raggarbillar och sånt. Det är ju underbart väder idag oxå så idag kan man nog gå sommarklädd hehe.

Känns helt overkligt att vi ska flytta på Måndag . De kommer kännas jättelustigt. Ja känner ju bara när jag är och hälsar på i Norrköping så känns det konstigt. Känns som jag inte har bott där liksom . Hur kommer de då kännas nu när ja flyttar tillbaka dit. Hm lustigt. Men ja hoppas det ska gå bra iaf :)
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..