19 Oktober 2009

.....2009-10-19 | 13:51:50
Då har man precis varit nere i tvättstugan och slängt i 2 maskiner. var inte så mkt tvätt denna vecka som tur va. sist jag tvätta blev det nog fan 5 maskiner eller nått. Så tråkigt när det är så mkt tvätt.
Igår var vi hemma hos mamma på Thupperwereparty. Riktigt trevligt. Och kompisen Jenny var ju säljare. Lite roligare att gå på sånt när man känner personen som ska sälja. Blev ganska många som kom.. Och flera st som handla. Tyvärr kan ju inte jag köpa något . Dom sakerna är ju så himmla dyra, fast dom är ju jäkligt bra.

Idag är det tänkt att vi ska åka och storhandla , har försökt och fixat någon med bil och körkort som kan köra oss. Men det lyckas man ju aldrig med tyvärr. Så vi får ta bussen sen när Jimmy slutat . Får dra med oss båda barnvagnarna och lasta i dom haha. Man känner ju sig så värdelös när man inte har körkort alltså. Måste fan skaffa det snart. Dax och börja spara pengar kanske . Ett körkort är ju nästan ett måste i livet . Och iaf nu när man har barn , o man kanske vill åka på semester på sommaren och sånt. men det är ju skitsvårt när man inte har körkort.

         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..