Sjukhusbesök mitt i natten

.....2010-08-23 | 22:39:39
Vi var bjudna på fest hemma hos en kompis . Åkte dit och hade jättetrevligt , skulle sedan vidare ner till stan eftersom det var augustifesten. Åkte ner till stan och gick till öltältet.. Men hann bara köpa en öl sen så ringde Jimys pappa och berätta att Benjamin var dålig. " Vadå dålig säger jag till honom i telefon " Ja han har svårt att andas och hostar upp slemm säger svärfar.. Jag ber dom ringa upp till sjukvårdsupplysningen och att han sedan skulle ringa tillbaka till mig . Väntar hur länge som helst kändes det som innan han ringde tillbaka. MEn väl i telefonen säger han att vi måste åka upp till sjukhuset. Så svärmor , svärfar och Robin fick ta en sjuktaxi upp till sjukan , medans jag och jimmy försölte få tag i en taxi som var omöjligt. Men precis kom en buss. Så vi bara gick på bussen utan att betala och bara hoppades på att bussen skulle komma fram fort till sjukhuset. Väl när vi kommer till entren så är det inte öppet. Så får ringa på porttelefonen. Säger att vi ska till akuten. Men hann bara in ca 50 m innan vi ser svärmor och Benjamin.. Jag springer i all världans fart.... Får även plinga på klockan på barnavdelningen för att dom ska komma och öppna . Dom tog hand om oss direkt. Tog tempen och så på Benjamin . Och han hade visst 38 nånting. Fick vänta ytterligare 5-10 min innan läkaren kommer . Hon säger att han har åkt på falsk krupp . OCh fick genast medecin att andas in , samt näsdroppar och hostmedecin. Fick vänta ytterligare 20 min innan han skulle andas in den där medecinen igen. Och efter andra gången tyckte dom att han lät bra så vi fick åka hem .. Är så himla glad över att det itne var riktig krupp.. 
Fick veta att JImmy haft det när han var liten . och hans mamma fick åka in med honom 3 ggr med bara några mellanrum.. Så jag hoppas verkligen inte att han åker på detta igen. Det var nästan tur att inte vi var hemma denna gång. För jag hade fan fått panik och inte vetat vad ja skulle göra..
Men nu vet vi ju ungefär hur det kommer se ut om det skulle hända igen.. Men jag hoppas verkligen inte det..
Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv..
Mitt lilla hjärta !!!
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:

BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.Liten blir stor..