15 Februari 2010 + Dagis dag 1

.....2010-02-15 | 13:04:40
Då är man hemma igen efter att ha varit på dag 1 av inskolningen på dagis. Gick hur bra som helst. Det var 7 st barn som började idag. Dock bara killar. 1 enda liten tjej var med i denna grupp . Fattar inte vart alla pojkar kommer ifrån. Det är samma sak på öppna förskolan , där är det oxå nästan bara pojkar varje gång vi är där hehe. Det finns för lite flickor i denna stad haha.
Dagen började med en liten sångstund och man fick säga vad man hette "även personalen " . Det är verkligen jättetrevlig personal och unga . Sedan fick barnen bekanta sig med avdelningen .. Fick springa rung o leka o göra lite vad dom ville. Var ju bara där 1 timme idag , så det gick ju ganska fort. Imorgon blir det 2 timmar som Benjamin ska vara där. Och då ska Jimmy vara med honom på dagis. Vi har tänkt att köra varannan dag.
Men jag tror att Benjamin kommer stortrivas där. Han vill inte gå därifrån när man har varit där. Idag när vi skulle gå och klä på sig och sa till honom " nu ska vi åka hem " så började han stortjuta haha. Han ville verkligen vara kvar. Så detta kommer gå skitbra tror ja. Inga problem alls sen när man ska börja lämna honom en stund själv . Är så stolt över min pojke. Han är så duktig.


Min jobbcoach ringde även idag. Så ska träffa dom på torsdag redan. Hoppas verkligen på det bästa nu . Att dom kanske kan hitta ett jobb åt mig. Ja bara hoppas. Vill verkligen komma ut och jobba nu .


         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..