30 September 2009

.....2009-09-30 | 14:20:45
Idag har vi inte något speciellt planerat . Min mor kommer hit på besök i eftermiddag. Jenny och Wilmer skulle igentligen ha kommit och busat med oss , men det blev inte så tyvärr utan dom ska komma en sväng imorn innan vi åker till Trollhättan . För det blir att vi åker imorn istället för på fredag. Gud vad skönt det ska bli att få komma bort lite och få träffa mina vänner i Trollhättan som jag inte har träffat på länge nu. Ska ju även träffa Kristina och Kristoffers lilla dotter Alice som vi inte har hunnit träffa en .. Och så blir det bad någon dag oxå. På lördag är det ju dop som vi ska på . SÅ denna vecka vi blir borta kommer nog vara fullspäckat hehe.
Blir väl och börja med maten snart. Klockan bara rinner iväg känner jag . Har varit en sväng på HC nu med Nettan och kika lite. Och imorn får vi äntligen något jag längtat efter : Nämligen en mini PC :) Det ska bli min lilla bloggdator. Så ska sitta och blogga på den hädanefter.

Benjamin

.....2009-09-28 | 21:35:30

Ditt Barn lista



Född: 6 December - 08


Var: NÄL, Trollhättan


Tid: 06.27


Födsel vikt: 3040 gram


Födsel längd: 49 cm


Huvudmått vid födsel: 35,5


Namn: Benjamin


Andranamn: Jimmy


Efternamn: Lindgren


Ålder: 9 ½ månad


Namnbetydelse: Lyckans son


Nyligen lärt sig: Krypa , men han lär sig nya saker hela tiden.


Dagis: Inte börjat dagis ännu


Vikt nu: Runt 10 kilo


längd nu: Ingen aning, gissar på 76 cm


Mammagris eller pappagris: Mammagris


Favorit bus: Stå och busa i soffan


Favorit mat: Lasagne och couscous med kyckling


Favorit leksak: Han gillar inte sina leksaker utan vill

leka med sånt han inte får leka med istället haha !

Favorit tv program: Rorri Racerbil


Favorit musik: Barnlåtar


Sover i: Pyjamas


Favorit person förutom mamma och pappa: Hans vänner


Barnvagn: Carena Swing & Emmaljunga Smart Duo


Försäkring: Trygg Hansa


Blöjor: Libero


Hur många tänder: Är nne på sin 3e nu :)


Storlek i kläder: 74-80


Syskon: Inget ännu, Kommer när han blir äldre


Söndag 27 September

.....2009-09-27 | 19:44:37
Söndag igen då ! Idag har det blivit en lite städdag.
Benjamin är fortfarande sjuk och till och med jag och Jimmy börjar känna oss lite hängiga. Hoppas verkligen inte att vi oxå blir sjuka .. Förkyld är det värsta som finns på denna jord haha.
Laga god mat idag med .. Fick bli stekt potatis kött och sås :) Det var mumma .Och annars har vi vara fördrivit tiden och nu väntar jag på att säsongstarten av PLAYA DE SOL ska börja. Känns som det var evigheter sen det gick på tv.. Det värsta är att Ensam mamma söker är samtidigt , så jag får väl välja vilket jag ska kolla på .. Ensam mamma söker på kan ja ju faktiskt titta på internet sen senare ikväll efter det har varit..
Men nu innan det börjar ska jag kolla på RIVERSIDE dom avsnitten som jag har missat..

Lördag 26 September

.....2009-09-26 | 13:50:31
Då är det lördag . Igår blev en myskväll hemma framför tvn. Benjamin är ju lite snorig så får ta det lite lugnt.
Natten har inte varit allt för rolig. Benjamin har vaknat kanske varannan timme eller nått . Inte alls roligt, så jag har inte sovit så mkt inatt. Tänkte passa på och gå lägga mig nu medans han sover..
Idag händer inte alls för mkt heller. Ska väl börja med maten snart . Skulle vilja hitta på något , men finns inte så mkt att göra. Vill ju inte gå ut med Benjamin ifall han blir värre. Så det får väl bli en myskväll idag med . Men det är skönt det oxå. Mamma och lillebror kanske skulle komma förbi en sväng. Hoppas dom gör det så man får lite sällskap. Det är alltid roligt.

Besök hos syster Linda

.....2009-09-25 | 18:47:54
Idag har jag äntligen fått träffa min systerdotter. Guuud så söt hon är. Bara 5 dagar gammal. Kan verkligen inte fatta att Benjamin har varit så liten en gång i tiden. Jättetrevligt hade vi iaf. Benjamin och Ville busa för fullt. Kul och få träfffa dom igen. Blir ju inte så ofta tyvärr. Men hoppas vi kan ses oftare nu. Tycker har ju inte lilla tösen fått något namn än, men hoppas hon får något bra namn snart. Gick även en sväng på stan efter vi varit hos Linda. Våra presentkort hade ju kommit idag så jag shoppa en jättefin tröja till Benjamin som jag tänkte han ska ha på sig på dopet nästa helg. Och nu tror jag att Benjamin börjar bli sjuk. Näsan rinner på honom , och han känns varm, så ska ta tempen på honom innan han somnar för natten. Det är första gången han är sjuk. Han har klarat sig bra alla dessa månader sen han föddes. Inte varit förkyld en enda gång haha. Det låter lustigt eller hur ?
Ikväll blir det bara mys framför tvn och kolla på idol och käka lite popcorn.

Här kommer lite bilder på min systerdotter.. Linda bad mig lägga upp dom eftersom hon inte har orkat lägga upp några bilder själv än och det är tyligen många av hennes vänner som tjatar på att få se henne . Så jag är snäll och visar upp henne här och nu . Så titta och njut på det lilla miraklet :)



Vart ska nu alla ungdomar ta vägen ?

.....2009-09-24 | 15:22:57

Vart ska nu alla ungdomar ta vägen. Wasa har blivit ett riktigt ungdomsställe. Dom släpper in alldeles för mkt folk och dom håller sig inte ens till åldersgränsen , utan släpper i princip in alla . Nu har dom alltså blivit av med serveringstillståndet. Så vart kommer detta sluta

23 September

.....2009-09-23 | 21:30:10
Idag har det inte hänt alltför mycket. Har varit iväg en sväng och handlat på Willys , det sista som behövdes till Benjamin. Blöjor , välling , mat m.m Så nu klarar han sig nog haha. Bytte även välling nu så ska byta tillbaka till Semper igen för jag tror att det är Nestles välling som gör att Benjamin är så hård i magen. Han har haft problem både idag och igår. Så vi har ju liksom fått hjälpa honom så han får ut bajset. Tycker så synd om min lilla plutt.
Skulle ha träffat Anna idag , men blve tyvärr inget. Och så nu ikväll skulle Josefine komma på besök. Men blev inget det heller. Vi skulle träffas imorgon istället. För jag måste ändå till stan och lämna in massa papper.. Så det blir gjort. Känns onödigt att lämna in papper denna månad, men jag gör det iaf ..
Nästa helg åker vi till Trollhättan för att gå på Amandas dop. Ska bli skönt att komma bort lite igen. Men blir inte borta så länge denna gång. Hoppas bara svärföräldrarna fixar en bilbarnstol för den vi har kan inte Benjamin ha längre. Så det är dax att köpa en ny.

Muffinsbak

.....2009-09-23 | 21:14:24
Nu har jag stått och gjort Muffins.. Och dom blev riktigt goda måste jag säga :)

Look och Berg har äntligen blivit föräldrar !

.....2009-09-23 | 19:32:20

Bilderna lånade från Msn.com

22 September

.....2009-09-23 | 18:33:51
Det blir bilder som uppdatering idag !

Kan berätta lite kort vad jag har gjort.  Har inte gjort så mkt , varit hemma och slappat nästan hela dagen. Senare på dagen åkte jag hem till min kära mor ett tag för att testa kläder på Benjamin. Mamma har nämligen beställt massa kläder m.m till Benjamin tills han fyller år. Och det var lite av det som var tvungen att testas. Ifall hon var tvungen att skicka tillbaka något. Men allt satt jättebra och var lite stort , men det ska det ju vara eftersom han inte ska använda kläderna förrän han fyller år. Passa även på att fota lite oxå när jag var ute som ni kanske såg.
Och nu längtar jag bara tills jag och Benjamin ska bli fotade.. hihi

 

Fotat lite

.....2009-09-22 | 22:54:01
Idag när jag har varit ute , passa jag på att fota lite. Var ju ett tag sen.
Och nu framöver någon gång ska jag och Benjamin bli fotade av en tjej som heter Emma.
Kommer även en fotograf till öppna förskolan i Oktober då vi ska fotas oxå. Så det kommer bli en hel del fotografering nu framöver. Men det är bara skoj tycker jag

Jag har blivit moster IGEN :)

.....2009-09-21 | 18:51:30
Oh vad roligt ! Denna gång blev det en liten flicka. Hon har tyvärr inte fått något namn ännu. Allting hade gått jättebra iaf för syster yster . Nu längtar jag bara tills jag får träffa den lilla tösen. Oh vad kul det ska bli att få hålla en liten liten bebis igen. Benjamin är ju stor nu så de är ju lite skillnad.. GRATTIS ÄNNU EN GÅNG SYSTER !

Söndag 20 / 9

.....2009-09-20 | 13:39:24
Nu har man inte uppdaterat bloggen sen typ i fredags eller nått haha. Har verkligen inte haft någon ork.

Fredags:
Jag och Jimmy var en sväng på stan först och glutta lite. Köpte mig ett par nya skor och en ny väska. Träffa sedan Cicci och Susanne en sväng. Var inte på stan så länge.. När jag kom hem gjorde jag mig iordning lite. För jag följde med Anna ut . Så jag åkte hem till henne och fixa mig resten där . Min pappa var såklart där oxå. Så satt och prata lire med honom. Träffar ju inte honom så ofta tyvärr. Så får passa på när man får tillfälle..
Jag och Anna drog iaf till Otten , har inte varit där på väldigt länge haha. Tycker mest att det är så mycket småttingar där. Jag passar inte riktigt in där tyvärr. Men vi hade rätt kul faktiskt. .Träffa även Cissi där oxå. Det var inte heller igår. Sist jag träffa henne var när vi var på altanfesten hemma hos dom i Gusum.

Lördag :
Finns inte så mkt att säga om lördagen , förutom att jag låg i sängen till halv 3 på eftermiddagen med världens huvudvärk haha. men det är ju självförvållat.. Drack inte ens mkt .. Var ju inte full när ja kom hem så lustigt tycker jag .. Anna kom hit på kvällen och stanna över natten . Så hade en liten myskväll. Gjorde paj och glodde på tv..

Söndag :

Nu sitter vi här och funderar på vad vi ska göra. Blir nog att gå ut i det fina vädret med Benjamin och gunga lite eller något.. Anna är fortfarande kvar. Skulle igentligen behövt handla. Men får bli imorn .. Går inte att handla på söndagar , Sist vi gjorde det så fanns det nästan ingenting kvar i butiken haha. Fanns inte ens blöjor. Så får bli att handla imorn istället.

17 September 2009

.....2009-09-17 | 22:04:53
Denna dag har jag tillbringat tillsamans med min älskade Anna. Känns som det var evigheter sen vi var med varann. Sist jag träffa henne var i Juni på hennes student. Så det är ju alltså 3 månader sen.. Vart tar tiden vägen igentlige. Jag fattar verkligen inte.  Tiden bara rinner iväg.. När Anna väl hade kommit hit , så satt vi här hemma och nörda oss lite ett tag och vänta på att våra pengar skulle komma in på kontot .. När dom hade gjort det , knalla vi bort till nya Netto butiken som hade invigning idag här i Hageby. Köpte min efterlängtade hylla som det var extrapris på idag. VBlev riktigt nöjd med den.. Och den fick äran att stå inne i badrummet :) Efter vi varit på Netto så gick vi vidare till Hageby centrum och handla mat. Anna stanna ju kvar över middagen oxå , så hon fick bestämma vad vi skulle äta.. Fick äta något nytt idag. Och det var riktigt gott. Har tyvärr inget namn på det.. Men i botten var det philadelphia och creme fraische. ÖVer det var det köttfärssås med tacokrydda i.. Och över det var det massa riven ost. Och så in me det i ugnen i typ 20 min.. och det var hur gott som helst. Hade lite sallad till och taco chips. Så nu fick vi en ny ide om en ny maträtt. Vi behöver verkligen komma på nytt att äta. Vi kanske har 7-8 maträtter som vi bara äter hela  tiden.. Vill testa på nya saker. Men kommer aldrig på något att göra haha. Kom gärna med förslag på god mat.. Skulle vara riktigt kul. Gärna nyttig mat oxå då jag vill gå ner i vikt haha.

Ge mig tips !

.....2009-09-16 | 18:11:05
Alltså jag har blivit så dålig på att komma på vad jag ska skriva när jag skriver blogg. Så kan ni inte ge mig tips och ideer om vad ni vill läsa just på min blogg? Blir lite roligare att skriva då när ja vet att ni läser det som just ni tycker om. Jag har helt och hållet tappat allt intresse haha. Vet inte varför . Men ska försöka komma igång igen om ni bara kan hjälpa mig . Så blir jag jätteglad :)



BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..