25 Februari 2010

.....2010-02-25 | 10:16:53
Idag firar jag och älskling 3 år tillsamans. kan inte förstår vart dom här 3 åren har försvunnit. Har hunnit göra mycket saker ihopiaf och det är huvudsaken tycker jag .. Denna dag ska vi fira genom att åka på kryssning ihop med ett annat par. och det ska bli jätteroligt , skönt att få komma bort och tänka på lite annat ibland.
Jag hoppas ni kommer ha en trevlig kväll ni läsare oxå . För det kommer jag ha iaf ..

Nu måste jag fortsätta städa och packa.

Vi hörs.

Busungen

.....2010-02-24 | 19:23:00

Benjamin vid köksbordet

.....2010-02-24 | 17:58:50
Såhär ser det ut när Benjami


Anonym kommentar

.....2010-02-22 | 17:08:38
Varför måste ni vara anonyma. Vågar ni inte stå för vad ni skriver eller?
Fick en anonym kommer tar :

Anonym :
Varför går Benjamin på dagis? Ingen utav er jobbar ju!? :S Då får han väl bara gå 15 timmar i veckan?!


Ja , varför går Benjamin på dagis. Någon utav oss kommer väl få ett jobb så småningom. Och för att vi ska få ersättning från arbetsförmedlingen/försäkringskassan eftersom vi är jobbsökande så måste Benjamin ha en dagisplats. Ja han går bara 15 timmar i veckan, men vad spelar det för roll? det är ju bättre än ingenting. Han lär sig så mkt nytt av att gå på dagis. Det blir ju mer timmar sen när vi börjar jobba.
Något mer du undra ? Eller vad var det du ville komma fram till igentligen?

Sluta vara anonym och stå för vem du är istället.. Lättare då

Benjamin åker tefat ;-)

.....2010-02-21 | 23:22:15

21 februari 2010

.....2010-02-21 | 23:18:58
Då är det söndag. Och imorgon är de ny vecka igen vilket innebär sista veckan för benjamin på inskolningen. Känns jättebra och allt har fungerat jättebra. Benjamin storm trivs på dagis haha. Och det är ett gott tecken. Idag har vi slappat mestadels av dagen. Sen blev vi hämtade av sara och danne och så begav vi oss ut till maxi och stor handla. Kika lite i affärena oxå. Leta efter ett par bra vinter skor till benjamin. Men fanns inte alls mycket. Efter vi handlat bestämde vi oss för att sara och danne skulle följa med oss hem så vi skulle käka tacos ihop. Så dom har varit hos oss i stort sett hela kvällen. Börja titta på wallander ihop oxå. Men dom åkte hem när nyheterna börja. Nu är det inte långt kvar till kryssningen. Bara 4 dagar kvar. Det ska bli super kul. Har något att se fram emot. Skönt och bara komma iväg och tänka på annat. Jag och jimmy firas ju även 3 år tillsammans samma dag vi åker. Så vi har något att fira. Och sara fyller även 21 samma dag. Men nu måste ja lägga mig så ja orkar upp till dagis imorgon. Det är min dag att lämna benjamin. Ska även förbi cecilia och eric en sväng efter dagis oxå. Va ett tag sen vi träffa dom nu. Godnatt

18 februari 2010

.....2010-02-18 | 23:25:52
Ligger här i sängen bredvid min lilla sjukling. Det är hans tur att bli sjuk nu. Benjamin börjar oxå bli sjuk. Snorig och dan. Men de är väl bacilerna från dagis haha. Det är massa barn på dagis som blivit sjuka nu. Idag hade de bara varit benjamin och någon till från hans grupp där. Så har bestämt att benjamin får vara hemma imorgon från dagis. Så han inte åker på något mer skit. Bättre han blir frisk och orkar hela nästa vecka istället. Idag har jag varit på stan med anna. Va ett tag sen ja träffa henne nu. Gick och käka och titta runt lite. Imorgon kanske ja ska följa med anna till linköping. Det kan bli skoj. Men inget helt bestämt än. Nej nu ska jag sova. Godnatt

17 Februari 2010

.....2010-02-17 | 12:45:14
Idag har vi varit på dagis. 3 dagen idag på inskolning . Och idag fick jag lämna Benjamin för första gången. Dock blev det bara 20 minuter. Men det hade gått jättebra. Blev lite ledsen , men de smitta nog av sig av dom andra barnen som var ledsna oxå. Tycker det funkar jättebra på dagis nu. Imorgon var det tänkt att Benjamin skulle få äta på dagis för första gången, men dom har skjutit upp det till nästa vecka istället , då dom ligger efter lite med den andra gruppen som börja innan Benjamin. Det är många som har blivit sjuka. Det går tyligen magsjuka nu på dagis. Så hoppas verkligen inte att Benjamin åker på det. Men nu får man nog räkna med många sjukdomar. Benjamin som knappt varit sjuk , kommer nog åka på de mesta nu tror ja hihi..

Blir nog en sväng till stan sen och lämna in ansökan. Måste lämna in den så inte pengarna kommer allt för sent denna månad.


Declan Galbraith

.....2010-02-15 | 19:35:00

Blir helt tårögd när jag lyssnar på denna låt.
Han är så himla duktig

Till dom drabbade i Haiti

.....2010-02-15 | 19:33:21

Mer bilder från fotograferingen

.....2010-02-15 | 16:40:51


15 Februari 2010 + Dagis dag 1

.....2010-02-15 | 13:04:40
Då är man hemma igen efter att ha varit på dag 1 av inskolningen på dagis. Gick hur bra som helst. Det var 7 st barn som började idag. Dock bara killar. 1 enda liten tjej var med i denna grupp . Fattar inte vart alla pojkar kommer ifrån. Det är samma sak på öppna förskolan , där är det oxå nästan bara pojkar varje gång vi är där hehe. Det finns för lite flickor i denna stad haha.
Dagen började med en liten sångstund och man fick säga vad man hette "även personalen " . Det är verkligen jättetrevlig personal och unga . Sedan fick barnen bekanta sig med avdelningen .. Fick springa rung o leka o göra lite vad dom ville. Var ju bara där 1 timme idag , så det gick ju ganska fort. Imorgon blir det 2 timmar som Benjamin ska vara där. Och då ska Jimmy vara med honom på dagis. Vi har tänkt att köra varannan dag.
Men jag tror att Benjamin kommer stortrivas där. Han vill inte gå därifrån när man har varit där. Idag när vi skulle gå och klä på sig och sa till honom " nu ska vi åka hem " så började han stortjuta haha. Han ville verkligen vara kvar. Så detta kommer gå skitbra tror ja. Inga problem alls sen när man ska börja lämna honom en stund själv . Är så stolt över min pojke. Han är så duktig.


Min jobbcoach ringde även idag. Så ska träffa dom på torsdag redan. Hoppas verkligen på det bästa nu . Att dom kanske kan hitta ett jobb åt mig. Ja bara hoppas. Vill verkligen komma ut och jobba nu .


Överaska någon !

.....2010-02-14 | 22:26:09Hitta en rolig sida , där man kan göra en egen sång till den man tycker om .
Klicka HÄR för att komma dit . Och gör din egen sång du med . Själv gjorde jag en till min älskade såklart :)

14 Februari 2010

.....2010-02-14 | 21:21:42
Imorgon börjar lillplutten på dagis. Första inskolningsdagen är imorgon. Vi ska vara där mellan 10-11. Ska bli intressant. Vi har ju varit och besökt dagiset 1 gång innan så vi vet ju hur det ser ut och vilka barn som kommer att gå där. Och jag tror att Benjamin kommer trivas jättebra. Han har en tjejkompis där från öppna förskolan som ska gå samtidigt som honom :) Får se bara om dom hamnar på samma avdelning, vilket vi hoppas.
Så imorgon blir det nog att både Jimmy och jag åker dit och är med Benjamin. Sen hade vi tänkt att vi skulle ta varannan dag . Och på torsdag redan så ska Benjamin få äta lunch där för första gången. Och det hoppas ja verkligen går bra eftersom han har totalt matvägrat här hemma dom senaste dagarna. Ber för gud att det ska gå bra haha.

Nu blir det att kolla film och sedan lägga sig så man orkar upp imorgonbitti.

Alla hjärtans dag

.....2010-02-14 | 21:18:34
Hoppas alla har haft en bra alla hjärtans dag . Inte för att det är så jättespeciell dag .
Vi har iaf ätit gott , spelat bingo " Som inte gav någon vinst tyvärr " och bara haft det allmänt trevligt.
BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.Liten blir stor..