Barnvakt

.....2010-01-31 | 23:21:15
Glömde ju även skriva att vi har varit barn vakt i natt åt lilla Kevin. Barnen har lekt för fulla muggar hehe. Allt gick jätte bra. Men det har det gjort varje gång vi haft honom. Men nu ska jag säga godnatt. Mår inte riktigt bra så lika bra att lägga sig. Godnatt

31 Januari 2010 + IKEA

.....2010-01-31 | 23:18:59
Denna dag har jag spenderat i Linköping ihop med Sara och hennes mamma. Fick vara barn ledig ett tag så följde med till ikea. Köpte en massa nytt. Bland annat 2 fåtöljer , ett lektält till benjamin, skruvdragare till jimmy , lite nya glas och tallrikar , och lite annat smått och gott. Sara stanna kvar hos oss en stund på genvägen och hennes karl kom förbi en sväng oxå. Passa på att bjuda på lite mat. Så denna dag har vi haft trevligt sällskap. Och i helgen ska vi till Sara och Daniel och äta plankstek. Och förkyld är man som ett as oxå. Hela familjen här är förkylda, men det är ju dom tiderna nu tyvärr. Imorgon blir det att gå till onoff och snacka med dom. Annars blir de nog bara lugnt.

Rambodals nya förskola

.....2010-01-30 | 21:54:59
Igår var vi på besök på Benjamins blivande dagis. Vi blev inbjudna på en liten sångstund för att få träffa barnen som ska börja och lärarna såkklart. Och det var bättre än jag förväntat faktiskt. Lärarna var unga och jätte trevliga. Och barnen var typ hälften hälften. " om folk fattar vad jag menar " haha.  Barnen hade redan fått en varsin plats att hänga av sig ytterkläder och sånt. Fick även gå runt o titta hur det såg ut. Allting var ju nytt , vilket är jättebra.
Så jag tror Benjamin kommer trivas där den tiden han ska gå där. Han ville ju knappt gå därifrån när vi skulle hem haha. Han ville stanna kvar och leka med barnen hehe. Så sött

30 Januari 2010 = Barnvakt

.....2010-01-30 | 21:52:17
Idag är vi barnvakt åt lilla Kevin. Hans mamma var bortbjuden , så hon fråga om vi kunde ställa upp som barnvakt. Och självklart , vad gör man inte för sina vänner. Barnen har lekt för fulla muggar hela kvällen. Dock var KEvin lite gnällig när hans mamma skulle gå. Och det tog en stund innan han lugna ner sig. Men till slut så gick det. Och dom båda sover som stockar nu. Benjamin somna först vid halv 9 ca. Och Kevin somna vid 9 tiden . så nu hoppas vi att dom sover hela natten :) Benjamin har ju äntligen börjat sova hela nätter nu. Guuud så skönt. Och häromdagen sov han ända till kvart i nio på morgonen. Vilken sovmorgon vi fick hehe.

Imorgon ska jag åka en sväng till IKEA med Sara , hennes mamma och mormor. Se om vi hittar nått skoj. Skulle behöva köpa taklampor eftersom vi inte har några i hallen än haha. Så skitjobbigt när man kommer hem och de är mörkt och inte finns någon lampa. Så får se om dom har något snyggt :)

27 Januari 2010

.....2010-01-27 | 00:15:10
Ligger i sängen och försöker sova. Passa på att ligga en stund på spik mattan ja fick hem idag. Den va riktigt skön måste ja säga. Det måste ni testa. Senare idag blir det att träffa Sara på stan. Vi ska till viking line och boka kryssning. Åker den 25februari när ja och jimmy firas 3 år ihop. Ska bli kul att äntligen få göra något speciellt på våran dag. Har inte kunnat göra det förut. Utan har bara varit ute och ätit lite grann. Ska bli kul att åka ihop med ett annat par oxå. Benjamin börjar bli sjuk nu oxå. Han är jätte snorig och nu har även ögat börjat vara. Så hoppas han inte åker på någon ögon inflammation eller något. Och hoppas verkligen inte att han får det han hade när han va liten som inte försvann förrän han va nästan 6 månader. Nej då blir ja inte glad. Men gav honom lite dropp i ögat förut. Så hoppas det hjälpte. Nej nu måste ja sova så jag orkar upp imorgon. Godnatt

Cambridge

.....2010-01-26 | 21:45:07
Säljer nu min förbrukning av Cambridge, då jag har kört på Nutrilett nu och har tänkt ta en paus.
Litar inte riktigt på detta. Så ska försöka att röra på mig mer och äta nyttigare , så kanske jag börjar med nått liknande sånt här igen.. Det är en veckas förbrukning , alltså 21 påsar. Och det är olika smaker.
4 st Kakaomint
4 st jordgubb
4 st banan
4 st kakao
4 st vanilj.




Dagens middag !

.....2010-01-26 | 21:43:12

 

Detta fick bli våran middag idag.

Tacogratäng med lite grönsaker.
Det var gott förutom att det blev lite för starkt haha.

25 Januari 2010

.....2010-01-25 | 23:36:04
Idag firar jag och Jimmy att vi varit tillsamans i 2 år och 11 månader. Tyvärr har vi inte firat det på någon speciellt sätt. Utan hade tänkt att spara det till nästa månad då de är 3 år mellan oss. Ska nämligen åka på kryssning ihop med ett annat par. Så det ska bli riktigt kul faktiskt. Jag och Jimmy har inte gjort så speciella grejer när vi har firat . Utan har dom flesta gångerna bara varit ute och ätit fin middag. Så ska bli kul att få göra något speciellt denna gång :)

 

Bilden är tagen från våran förlovningdag

25/8-07

Jag är med och tävlar :)

.....2010-01-24 | 22:23:31




Jag tävlar om att vinna en skötväska som heter

All In One Care Bag

ifrån Willvindesign.com som heter "Willvin Black Napped (artificial suede/konstmocka)". Det är MansonDust som anordnar tävlingen. Väskan är värd 1.095:- & kommer i två olika varianter. Vinnaren får själv välja vilken hon/han vill ha. Dessa väskor kommer inte ut i affärerna förrän i slutet av januari 2010, så vinnaren blir den första att ha en.

Så gå gärna in och tävla ni med :)

SKOTTLOSSNING !

.....2010-01-24 | 21:24:35
Igår kväll ringde Nettan till mig. Medans vi satt och prata i telefonen så säger Nettan helt plötslit " Shit vad rädd jag blev " Hon trodde det var nån idiot som sköt raketer . Vi tänkte inte mer på det. Pratade klart. Men sen ringde Nettan upp igen och berättar att det hon just hörde från balkongen var en man som sköt med pistol. Det var alltså skottlossning här igår kväll. Och dessutom så var det i huset mitt emot oss över gatan. Man är verkligen inte säker här längre. Så nu blir det faktiskt att söka lägenhet någon annanstans. Jag tänker definitivt inte bo kvar i Hageby och låta Benjamin växa upp här. ALDRIG.

Lägger upp lite artikklar som varit med i tidningen sen igår när detta hände..

Fy fan säger jag bara.




22 Januari 2010

.....2010-01-22 | 21:03:43
Sitter och tittar på LETS DANCE nu med älsklingen. Var ute en sväng förut och gick förbi Netto och handla lite..
Jävla försäkringskassan som sa att vi inte skulle få pengarna förrän på måndag. Det går inte att lita på dom för 5 öre. Pengarna kom ju idag. Så har suttit och betalat in dom flesta räkningarna nu. Men blir så besviken på tele2 jag betalar ju mer på abonemanget än vad dom sa till mig i butiken. Så funderar på att ringa o klaga . Så ska det ju inte vara. Blir ju blåst på en massa pengar.

Imorgon ska vi träffa Pernilla och Wilma på HC. Tänkte ta en fika . Sen skulle dom ha med sig 2 fiskar som Jimmy skulle få av dom. För annars skulle dom åka ner i toan. Så vi sa att vi lika gärna kan ta dom haha.
SKa bli kul att få träffa henne. Har aldrig träffat henne förut och våra barn är jämngammla. Så det ska bli riktigt kul att få lära känna ännu en mamma :)

Mammas pluttis börjar bli lite småsjuk med. Idag har han varit jättesnorig. Så jag hoppas att det inte blir mer utav det. Men det är väl den där förbaskade kylan som gör att man blir sjuk. Usch. Hatar verkligen vintern.


Nästa vecka är vi ju inbjudna på en sångstund på dagiset Benjamin ska gå på . Ska få träffa alla fröknar och så. Ska bli riktigt spännande. Inte alls långt kvar nu tills han börjar på dagis. Benjamin kommer få det super tror ja. Att få vara med andra barn hela dagarna tror jag han kommer tycka är skitkul.

21 Januari 2010

.....2010-01-21 | 23:25:26
Denna dag har gått väldigt långsamt . Dagen börja med iaf att jag fick sovmorgon för en gångs skull. Jimmy gick upp med Benjamin imorse. Så jag fick sova. Men vakna vid 10 och kunde inte sova mer, så det var ju bara att gå upp ..
Hela förmiddagen spenderades här hemma. Busa med Benjamin och plocka undan lite.
Sen bestämde vi oss för att gå ut och ta en promenad. Så satt Benjamin i pulkan och gick iväg till Hc. Passa på att hämta ut mitt paket som hade kommit från HM. I paketet var den efterlängtade skjortan som jag beställde till Benjamin som han ska ha på sig när Emma ska fota oss . Eller det är Benjamin och Jasmine som troligtvis ska fotas.
Och i paketet låg även lite accecoarer (Stavning) till mig :)

Morgondagen har vi inget planerat . Så om någon vill hitta på nått så hojta till vettja :)

Dagens shopping :)

.....2010-01-20 | 22:15:56

Benvärmare från Gina Tricot
19 kr 


Skärp "runt magen "
29 kr



Stickad tröja
49 kr



Grå tröja som slutar under brösten typ
49 kr



Och ett par efterlängtade jeans
99 kr

20 Januari 2010

.....2010-01-20 | 22:07:18
Idag har varit en helt fantastisk dag. Har tillbringat hela dagen på badhuset med mamma , Benjamin , Sara , William och Lena. Barnen hade skitkul och även vi vuxna. Inte alls mkt folk på badhuset idag vilket var jätteskönt. Helt ensamma satt vi i barnpoolen och Benjamin och Wille lekte för fulla muggar ..
Efter badet så tog jag och Sara en promenad på stan , shoppa lite kläder på rean. jag brukar aldrig hitta nått på rean annars , men just idag hitta jag massa . Så fick bli lite nya kläder till mig . Jimmy valde att köpa ett spel till sitt playstation 3. Tycker igentligen han oxå skulle köpa kläder , men det ville han icke. Så då får han skylla sig själv.

Igår var vi på öppna förskolan med Sara och William och Lena. riktigt kul. Benjamin blir helt slut efter vi varit där. Han somnar alltid i vagnen på väg hem. Och ändå har vi kanske bara 300 m att gå hem. Och han somnar på den korta biten. Min lilla sötnos :)

Och nu är han vaken fortfarande fast klcokan är 22.00. Han skulle sova för länge sen. Han har varit på riktigt busigt humör hela kvällen nu. Man kan undra vad han har fått i sig ..

Imorgon vet jag inte vad som händer än. Cecilia och Erik fråga mig om jag ville följa med till Busfabriken. Var ju där förra veckan oxå med dom . Och då var det första gången dom var där. Så nu ville hon dit igen. Så får se vad vi är på för humör imorgon. Kanske blir att åka dit.




" Kissie ska få feta sillisar!!”

.....2010-01-18 | 18:41:48
Nu är det inte långt kvar tills " Kissie " ska göra sina silikonbröst. Hon är hur lycklig som helst. Men vem skulle inte vara det . Hade man bara haft dom pengarna så hade man ju gjort det . Så den 3e februari ska hon operera sig.
Ska bli intressant och se hur dom blev :) Har en kompis som har gjort det oxå . Och hennes bröst blev hur snygga som helst. Så får väl hoppas att Kissies bröst blir snygga oxå.



BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..