15 Juli 2010

.....2010-07-15 | 12:12:17
Sitter hemma hos mamma. Vårat internet har fortfarnade inte kommit igång än. Blir tokig på detta. Nu har det snart tagit en månad. Tvn har vi fått igång men inte internet och telefon. Telefon iaf behöver vi ju ha. Tänk om det händer nått och vi inte har pengar på mobilen. Så sitter man o inte har nånstans att ringa ifrån. Så nu får dom snabba på .
Idag vet vi inte vad vi ska hitta på. Benjamin har feber. Han fick det igår , och han är jättevarm. Vet inte om det är värmen som gört eller vad det är. Tycker synd om honom iaf..Jimmy jobbar bara imorgon och idag sen har han semester i 4 veckor.. och på lördag åker vi till Kolmårdens Djurpark med Sara och Danne. Det ser vi fram emot enormt mycket. Hoppas bara på att de inte blir en jättevarm dag som det har varit nu dom senaste dagarna.

Jag hoppas på att kunna hitta på något mer roligt nu när Jimmy har semester.. Till Trollhättan ska vi åka iaf , men inte bestämt när än.

         


    sandra
    

vad jag såg så ska de regna på lördag ;)

    
    2010-07-15 @ 18:05:43                    
URL: http://sandraborggren.blogg.se/
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:

BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.Liten blir stor..