Midsommar 2010

.....2010-06-26 | 19:34:04
Våran midsommar spendera vi med våra underbara vänner Susanne och hennes son Filip , Sara , Danne och Jenny. Satt utanför oss och grilla och hade allmänt trevligt. Blev tyvärr inte så långvarigt ute då det blev kallt ganska  tidigt och solen försvann. Men vi gick in till oss och fortsätta fira midsommar .. Susanne och Filip låg kvar hos oss över natten och barnen busa för fulla muggar. Jag har nog aldrig sett Benjamin så glad som han var igår. Dom var upptrippade till max och dom somna inte förrän klockan var nästan 11 på kvällen. Men det är bara midsommar en gång om året så då får man vara uppe sent :) Och även äta massa gott.. Och det var ju positivt från deras sida.. Men vilka barn gillar inte godis och ostbågar ? :)

Bjuder på ett filmklipp från kvällen när Benjamin och Filip busar i våran säng ..


Benjamin äter helt själv nu :)

.....2010-06-26 | 19:30:48
Äntligen äter lillplutten helt själv. Jag har varit lite nojjig över det det där. Men nu har det äntligen släppt efter att jag såg att han kunde äta själv när han var hemma hos Jenny. Han är så duktig min lilla plutt.
22 juni 2010

.....2010-06-22 | 23:14:58
Dålig uppdatering igen, i know. Men nu har vi flyttat iaf och bor nu i den nya lägenheten och har gjort sen i fredags. Trivs som fisken i vattnet och har redan fått ordning på det mesta. Vi väntar på nu att vi ska få igång internet och allt. Men de lär väl dröja ett tag till. Men tur man har mobilen iaf man kan surfa på och skriva blogg. Så får väl se hus mycket ja orkar uppdatera bloggen.

9 Juni 2010

.....2010-06-09 | 21:26:54
Sorry för dålig update ! Men nu har jag alldeles för mkt att tänka på . Dom flesta vet redan om det , men de finns fortf folk som inte vet om det. Vi har fortf inte kommit fram till nått riktigt bra beslut.. Men de är nog dax att börja tänka på det . Jag har mått skit dom senaste dagarna , har inte haft ork till någonting. Idag fick Benjamin vara hemma från dagis för jag mådde så dåligt imorse och orka knappt ta mig ur sängen.. Då är det verkligen illa om man inte ens orkar gå med sin son till dagis. Jag vet inte riktigt själv varför jag mår så här dåligt. Har aldrig kännt såhär någongång innan.. Bläää


Har gått och lagt mig ca kl 21 varje kväll. Min kropp är helt slut känns det som alltså..
Nu ligger jag i sängen med datorn i handen .. Väntar på att älskling ska komma och lägga sig här bredvid så vi kan se klart på Göta kanal 3 som vi börja titta på igår.. De är inte så jättelångt kvar , så efter det blir det att gå och lägga sig så man orkar med morgondagen..Prata även med målaren idag. Han är troligtvis klar med nya lägenheten redan imorgon. Så jag hoppas vi kan få flytta in redan nästa vecka.. Längtar sååå enormt nu ..

FRÅGESTUND !

.....2010-06-06 | 00:05:14
Jag tänkte ha min allra första frågestund här på bloggen ..

Ni får fråga vilka frågor ni vill , så ska jag försöka svara så gott jag kan på dom ..

Kan handla om mig eller Benjamin eller vad som helst som rör min blogg..


Så kom igen och ställ lite frågor :)

Positivt eller negativt ?

.....2010-06-03 | 14:03:46
Har även fått ett besked som vi inte vet om vi ska ta positivt eller negativt tyvärr. 
Återkommer senare när vi bestämt oss !!

3 Juni 2010

.....2010-06-03 | 14:01:25
Oj förlåt för dålig uppdatering. Inte alls meningen. Men jag har verkligen haft fullt upp. Det är mkt med packning nu eftersom vi flyttar 1 Juli , troligtvis blir det mkt tidigare .Så vi har fullt upp nu verkligen. Ska bli så skönt att få flytta till ett lugnare område och en mkt finare lägenhet.
Vi har även hunnit med en massa annat. Benjamin har varit på sin 18 månaderskontroll. Och det gick jättebra. Bvc sköterskan tyckte Benjamin var jätteduktig och han kunde alla saker som hon bad honom att göra. Han vägde 11.280 och var 81 cm lång. Så nu växer min lilla pojk ordentligt. 

Vi har även varit på besök i Trollhättan . Blev bjudna på bröllop så vi åkte dit över en helg . Jättetrevligt var det.
Benjamin fick sin träffa hela sin släkt på hans pappas sida. Vissa som inte ens hade träffat Benjamin någongång. Så det var riktigt kul.BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.Liten blir stor..