17 November 2010

.....2010-11-17 | 18:11:48
Idag har det varit full rulle hela dagen nästan. Var först hos tandläkaren och dom laga klart min tand som skulle rotfyllas. det gick iaf jättebra. Och alla som säger att rotfyllning är det värsta man kan göra så har ni fel.. Känns ju för sjutoon inte ett skit. Låg ju nästan och somna haha.

Efter tandläkaren iaf åkte ja in till stan och träffa mamma och vänta på att hon skulle träna klart. Och sen gick vi en sväng på stan och kika lite. Blev inte så jättemkt köpt utan mest bara välbehövliga saker.

Har även fixat iordning i Benjamins rum lite grann idag. Fick bland annat upp hans väggord som ja velat sätta upp hur länge som helst. Men ingen som har kunnat hjälpa mig. Så mamma fick hjälpa till. Man behövde nästan vara 2 st som satte upp den. Men nu är den på plats iaf men tyvärr så blev de lite misslyckat. Dels blev den lite sne + att ordet " från " blev helt missbildat. Bokstäverna ville inte fastna .. Men de får vara som det är nu iaf.. Fick även upp en sänglampa till honom.. nu är det bara hyllor som fattas som ska upp på väggarna. :)


 

         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:

BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.Liten blir stor..