.

Hej jag heter Emma , är 22 år och har en son som heter Benjamin. Han är född den 6 December 2008. Bor tillsammans med Benjamins pappa Jimmy i en 3a i Hageby.
Har bott här i 2 månader snart. Jag är född och uppvuxen i Norrköping , men eftersom jag träffa Benjamins pappa så blev det att jag flyttade till Trollhättan där han är ifrån. Så där har jag bott i ca 1 år . Till slut kände jag att jag ville hem till Norrköping igen. Så vi fick ta våra saker och flytta hit . Trivs som fisken i vattnet.. Blir väl dock att flytta vidare sen eftersom vi igentligen vill bo i radhus. På min fritid umgås jag med familjen , och vännerna. Har även ett brinnande intresse för fotografering sen en tid tillbaka. Dock har jag bara använt mig av en digitalkamera fram tills Juni 09 då jag äntligen köpte mig en systemkamera.. En Canon Eos 10000d. Supernöjd med den verkligen. Fotar i princip allt. Porträtt , natur.. Jaaa allt som går att fotografera. Men blir mest bilder på min älskade son.


Det var lite kort om mitt liv just nu. Jag hoppas att du, som ny läsare, uppskattar bloggen och fortsätter att läsa. För att göra det enklare att komma ihåg att kika in här och se när jag har skrivit något nytt så kan du lägga till mig på bloglovin. Super enkelt.

RSS 2.0