30 November 2009

.....2009-11-30 | 23:11:10
Idag är det sista dagen i November. Imorn är vi inne i december och det är bara 5 dagar kvar tills lilfisen fyller 1 år och bara 23 dagar kvar tills Julafton. Vet fortf inte vart detta år har tagit vägen.

Imorn ska vi till BVC för 1års kontroll. Så det blir en undersökning med läkare. Benjamin skulle även fått vaccinering imorn men det får vänta eftersom han har vaccinerat sig mot svinsjukan haha. Så om 2 veckor ungefär ska han få en till spruta för svinsjukan och efter ytterligare 2 veckor får han ta 1års sprutan. Men det är bara att vänta.
Ska bli kul och se hur mkt han har vuxit. Tror dock inte att han har gått upp så jättemkt i vikt eftersom han rör på sig mkt mer nu. Men vågar man chansa på att han väger 10 kilo.. Det återstår att se :) Efter vi varit på BVC tänkte vi stanna på öppna förskolan en stund och busa lite. Och sen kommer en tjej som ska titta på min vagn. Hoppas hon köper den .. Behöver verkligen dom pengarna nu.

på söndag som sagt är den stora dagen och det blir kalas här hemma hela dagen.. Börjar med att fira med familjen på förmiddagen. Och sen på eftermiddagen så är mina vänner varmt välkomna på kalas :*) Det bjuds på fika och tårta såklart, har dock inte kommit på vad jag ska göra för tårta än. men det hinner jag nog komma på..

Nu blir det läggdax.. Godnatt
         


    Robin Hagström
    

Måste säga att det är otroliga bilder du tagit. Otroligt fina. Ha de bäst kram Robin

    
    2009-12-01 @ 05:52:59                    
URL: http://tintin1331.blogg.se/
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..