Är detta sant eller?

.....2010-04-30 | 10:15:44
Så många tävlingar jag har varit med i hos Linda , och inte vunnit en enda gång. Men denna gång har jag vunnit. En helt ny Sony Ericsson T707. Helt sjukt
Kan inte fatta att det är sant själv förrän jag får hem den säkert haha ..



Kryssningen

.....2010-04-28 | 10:02:48
Tänkte slägga upp lite bilder från kryssningen :)
Kan bara säga att de var den bästa kryssningen på länge ..

28 April 2010

.....2010-04-28 | 09:47:27
Mammas allt !
2008.12.06

Kolla hit

.....2010-04-27 | 21:34:45

Hej!

Sötare vovve får man nog leta efter .. 

klicka här Så får du din data skärm ren och fin . 


25 April 2010

.....2010-04-25 | 21:51:07
Då var denna helgen över. Och vi har haft hur trevligt som helst på kryssningen. Jag tänkte skriva lite mer om den imorgon. Men igår när vi kom hem från kryssningen så begav jag mig hem till Jenny för att fira hennes 21års dag.. Det var en liten tjejkväll och det var jättetrevligt. Blev Otten och sedan Harrys. 

Idag har vi spenderat hela dagen nästan ute på Media Markt. .
Jag fick ett mail här på bloggen idag av en tjej som heter Elin. 
Hon ville göra ett reportage om mig som ung mamma :) Inte för att ja är så jätteung , och det finns så många andra unga mammor hehe. Men ja tyckte det verka roligt så självklart tacka jag JA . Så hon kommer hit på torsdag och ska träffa mig och Benjamin. Är lite nervöst. men det ska nog gå bra hihi.

23 April 2010

.....2010-04-23 | 09:01:09
Hela gårdagen spenderades ute typ. Var först och träffa min jobbcoach, sen ner till ONOFF och hämta min mobil som vart inne på lagning . Fick en helt ny display.. Sen åkte jag ut till älsklingens jobb och hälsa på lite. Sen var det bara hem och äta för kl 5 var det invigning av Hageby Centrum och det ville vi ju inte missa. Spendera flera timmar där. Var inte hemma förrän vid 9 på kvällen. Riktigt bra erbjudanden. Hitta ett linne och ett par leggings.
Sedan var det bara att invänta att klockan skulle bli 11. För då blev det fyverkerier från Hageby Centrums tak. Men vi kunde se det från våran balkong :)
Idag har jag verkligen fullt upp. Dels att passa Benjamin eftersom han inte är på dagis idag. Måste städa , packa , till stan och en massa innan vi beger oss av till Stockholm. För idag åker vi på kryssning . Det ska bli riktigt skoj. Det är en specialkryssning som Radio 107,5 har fixat. Med lite olika artister bland annat. Så jag hoppas på en riktigt rolig kväll. Hoppas ni alla andra får en trevlig helg oxå.

21 April 2010

.....2010-04-21 | 09:34:42
Har precis vart och lämnat lilleman på dagis. Idag fick han inviga sina regnkläder han fick av farmor och farfar i födelsedagspresent. Han passa riktigt bra i dom haha. Det är ju dåligt väder ute idag och visste inte om dom skulle vara ute på dagis idag eftersom dom brukar vara ute på onsdagar. Jag tänkte iaf ta mig en dusch snart , och sedan måste jag börja med mitt personliga blev som ja måste ta med mig imorgon när jag ska träffa min jobbcoach. Dock har jag lite problem och vet inte hur jag skriva haha , har alltid haft svårt med det personliga brevet. Men har lite hjälpmedel som tur är .

Och troligtvis kommer de någon och hämtar våran säng idag så vi äntligen kan sätta upp den nya sängen :) Dock fattas det en madrass , så vi får ligga på en madrass så länge tills den andra kommer. Kommer nog bli riktigt snyggt med den nya :)

20 April 2010

.....2010-04-21 | 09:32:01
Idag kom ju barnbidraget. Så jag drog ner till stan och träffa Pernilla och lilla Wilma. Hitta en ny mössa till Benjamin och lite kalsonger. Måste börja köpa det till honom nu eftersom att han har lärt sig hur man knäpper upp blöjan. För ett tag sen låg han i sängen och hade knäppt upp blöjan och låg och pilla på den lilla haha :) Såg riktigt roligt ut .
Vi tog även en fika på stan . Jag dock var ju utan barn med Pernilla hade ju med sig sitt lilla charmtroll.
Jag köpte mig även ett par nya leggings. Eftersom mina gått sönder. Och måste ju ha ett par på kryssningen .

19 April 2010

.....2010-04-19 | 10:29:37
Då är man hemma efter att ha varit på en jobbig arbetsintervju. Det gick väl sådär. Får se hur det blir , om man får något jobb eller inte.
Nu sk aman göra sig iordning för att åka upp till folkpaken och träffa Erika och Hampus . Jättelänge sen jag träffa dom så det ska bli riktigt kul. Tänkte även gå förbi mammas jobb när vi ändå är i närheten :)

Sen kanske Sara kommer förbi oxå. Skulle kanske färga hennes hår .

17 April 2010

.....2010-04-17 | 20:32:48
Idag har det inte varit lika fint väder som det varit dom andra dagarna, så idag har vi mest varit inne. Men gick ut en stund nu på kvällen så Benjamin fick leka av sig lite. Tog med oss hans cykel ut och gick en promenad. Synd bara att det har blåst så mkt ute. Det var riktigt kallt nu när vi var ute. 
Nu har han somnat som en stock och jag och Jimmy tänkte ta en liten myskväll och bara slappa framför tvn.

Han är ju för gooo

.....2010-04-16 | 17:43:25
Min plutt är ju alldeles för goo ibland.
Han låter så rolig när han pratar och försöker säga nått.
Kolla på denna video och njut :)

Arbetsintervju

.....2010-04-15 | 14:11:05
Oj oj oj , vad chockad jag blev när jag svara i telefonen förut.
Dom ringde från jobbet jag hade sökt för ett par dagar sen. 
Dom ville träffa mig för en intervju redan på måndag. Jag fatta ingenting först. 
Vet inte när jag fick svar angående ett jobb senast. Så detta kom verkligen som en chock för mig .
Så nu är jag jättenervös inför morgondagen , och måste fixa med referenser och sånt innen.
Jobbet är semestervikarie som lagerarbetare på Servera :) 

Önska mig lycka till :)

15 April 2010

.....2010-04-15 | 14:08:50
Gud vad jag älskar detta underbara väder. Men läste på nätet igår att de ska tyligen bli kallar och till och med komma mer snö. Och då blev jag riktigt arg. Nu när våren äntligen börjar ta sig hit , då vill vi väl inte ha mera snö , så nu får dom ge sig tycker jag. Jag vill ha sommar istället . Så man kan sola och bada .
Idag har jag inte alls gjort så mkt , lämna Benjamin på dagis . Och idag jobbade ju även Jenny "min vän " på Benjamins dagis som vikarie. Hon jobbar för vikariepoolen eller vad det heter . Så hon hade fått hoppa in och jobba på Benjamins dagis. Så idag när jag lämna honom där så kom han i goda händer och blev inte alls ledsen när jag gick. Han vinkade till och med hejdå till mamma. Det var första gången han gjorde det. Annars har han bara blivit ledsen varje gång vi lämnat honom. Men det går ju över lika fort igen som tur är.
Hyresvärden har även varit här och tittat på en av grejerna som han hade skrivit upp i vårat besikningsprotokoll som vi skulle få betala för. Men vi har åtgärdat det , så vi slapp betala för det . Så skönt .
Väntar nu på att grabbarna ska komma hem så vi kan äta lite mat. Får bli pannkakor idag som jag har varit sugen på så länge :) Och hoppas Benjamin får i sig lite mat oxå. Han har ju inte ätit riktig mat nu på ca 2 veckor . Han sluta ju äta helt när han va sjuk och ville bara ha välling , inget annat.. Så vi måste börja få honom att äta igen . Han måste ju vara jättehungrig.
Senare sen så kommer troligtvis Sara och Danne på besök oxå. Blir och knalla bort till HC en sväng. Ska kolla på en jättefin klänning jag och Sara hitta . Så ska ja köpa den när vi fått pengar . Riktigt snygg.
Måste ju skriva med att ja tycker synd om min stora älskling idag. Han har nämligen varit hos tandläkaren idag och dragit ut en tand. Så han är inte på jättehumör idag, men det kan jag förstå. Men skönt att dom drog ut den tanden med tanke på hur mkt problem han haft med den. De var ju nästan inget kvar av tanden liksom .
Fick ett MMS av Jenny förut när dom var ute och lekte på gården på dagis ..

14 April 2010

.....2010-04-14 | 10:25:08
Då har man varit och lämnat lillplutten på dagis. Äntligen är han helt frisk och kan börja vara på dagis igen. Han blev ledsen när jag lämna honom idag, men de är väl kanske för att han inta har varit där på ett tag. Dom skulle iaf ut på gården och leka nu på morgonen . Och det tror jag Benjamin uppskattar. Han gillar ju att vara ute . 

Jag ska strax göra mig klar för att gå ner till tandläkaren och laga mitt sista hål. Äntligen.

Och i eftermiddag ska vi nog ta oss en promenad ut till lindövägen och äntligen välja tapeter till våran nya lägenhet. Hoppas dom har något fint att välja på . Någon som bor inom borgs/malmstaden som vet om dom har nått snyggt att välja på . Man fick ju iaf välja fondvägg och det, så nått snyggt kan man säkert pussla ihop . Längtar som bara fan nu till vi ska flytta . Ska bli så skönt, och mkt större . Alltså jag trivs jättebra i den här lägenheten. Men vill inte att Benjamin ska växa upp här och vill därför komma  till ett lugnare område.

Bruna Anne Belle

.....2010-04-13 | 12:17:06
Säljer dessa fina skor. Helt nya och oandvända.
Har lagt upp dom på tradera




http://www.tradera.com/Anne-Belle-NELLY--auktion_340307_110930617



BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..