27 Juli 2010 - Ullared , Båstad och Tylösand

.....2010-07-27 | 10:17:18
Då åker vi strax på våran lilla semester .. Förstå blir det en tripp till Ullared eftersom vi ändå åker förbi där. Första stoppet blir i Båstad där vi ska övernatta 4 nätter. sen åker vi vidare till tylösand och övernattar där ytterligare 4 nätter. Ser fram emot detta enorm och hoppas på att de blir fint väder så man kan sola och bada ..

Hoppas ni alla andra får en fin vecka..

25 Juli 2010

.....2010-07-25 | 23:38:18
Idag firar jag och Jimmy 3 år och 5 månader ihop. Vart springer tiden iväg? Jag förstår inte .

Men nu är vi iaf på semester och det känns jätteskönt att komma bort ett tag. Vi blir nog borta i 2 veckor ca.
Blir att först åka till Båstad ett par dagar , och sedan vidare till Halmstad och Tylösand. Vilket ska bli jättespännande.  Hopppas bara på att de blir fint väder. För nu dom senaste dagarna har det ju typ bara regnat och regnat .. Bläää

Men nu blir de att gå och lägga sig. Har åkt i bil i nästan 4 timmar och är helt slut i kroppen

Bilder från kolmården :)

.....2010-07-24 | 21:43:43

HAHA , strutjävel som knacka på våran bil. Snacka om att vi blev rädda .
Han hade verkligen en dödande blick :p

22 Juli 2010

.....2010-07-22 | 20:53:46
Sitter hemma hos Sara och tar ett par glas vin. Ska väl ner på stan och kika läget lite .
Annars idag har vi inte gjort så mkt. Varit på stan nästan hela dagen med Susanne och Filip. Hitta dock inget roligt förutom en ny skötväska.. As fin :)

Men nu ska jag fortsätta vara social mot Sara :)

HÖRS

19 Juli 2010

.....2010-07-19 | 23:23:21
Då är det en ny vecka och nu har äntligen Jimmy semester i 4 veckor :) ser fram emot dom här veckorna vad vi ska hitta på. Jimmys föräldrar har gett lite förslag på vad vi ska hitta på. Det blir antingen Spanien i 1 eller 2 veckor eller så blir det att hyra en stuga i Tylesand. Jag blir glad vilket av det nu blir. Bara man kommer iväg och få göra nånting med familjen. Vi har ju varit i kolmården. Men något mer vill ju vi göra. Hoppas bara att ekonomin räcker till något :) idag har vi bara tagit det lugnt. Va nere en sväng på stan och fixa lite. Sen tog vi en promenad ner till maxi. Dit kom även Sara och Danne senare . Så vi shoppa lite ihop. Hitta inte så jätte mycket. Men blev ett par nya shorts till mig. Och lite leksaker till Benjamin. Imorgon om de blir fint väder funderar jag på om man ska dra och bada. Har inte gjort det på ett par dagar nu. Så får hoppas värmen kommer tillbaka nu som de varit de senaste veckorna. Nu blir det att kolla klart på filmen och sedan lägga sig :)

17 juli 2010 < Kolmården >

.....2010-07-17 | 22:29:41
Idag har varit en helt fantastisk dag. Jag , Jimmy och Benjamin har varit i Kolmården med Sara och Danne hela dagen. Vi var där lagom tills dom öppna, så det blev upp tidigt imorse. Första halvan av dagen kan ja väl inte påstå att det va roligt. För det kom världens jävla regnskur. Så våra pengar fick gå till poncsos eller hur det stavas för annars blev vi blöta haha. Men vi träska runt där i regnet och titta på djuren. Har nog aldrig sett benjamin så glad iaf. Nu är perfekt ålder för honom att gå på kolmården när han äntligen förstår lite. Han vet vad alla djuren är blandannat. Men det är så kul att se benjamin så glad. Det värmer i hjärtat. Benjamin slängde även in sin keps hos tigrarna. Ja trodde inte vi skulle få tag på den först. Men ja va modig och fick klättra in och hämta den snabbt som fan haha. Riktigt nervös va man då. Efter vi gått igenom hela kolmården. Tog vi oss även en sväng i safariparken. Det va oxå en rolig upplevelse som man aldrig har gjort förut. Tyvärr somna ju benjamin nästan precis när vi åkt in. Så han nissa ju allt. Men de kommer väl fler ggr hoppas jag. Vi hade ju bara tur denna gång och fick gå in gratis tack vare Sara. Och det är jag väldigt tacksam för gumman. Du ska ha jävligt mycket tack :) får väl försöka att uppdatera med lite bilder från kolmården oxå när vi fått igång internet. Lite svårt när man bloggar från mob. Men nu ska jag lägga mig. Är helt död i kroppen nu efter denna dag. Så ja vet en som kommer sova gott i natt :)

15 Juli 2010

.....2010-07-15 | 12:12:17
Sitter hemma hos mamma. Vårat internet har fortfarnade inte kommit igång än. Blir tokig på detta. Nu har det snart tagit en månad. Tvn har vi fått igång men inte internet och telefon. Telefon iaf behöver vi ju ha. Tänk om det händer nått och vi inte har pengar på mobilen. Så sitter man o inte har nånstans att ringa ifrån. Så nu får dom snabba på .
Idag vet vi inte vad vi ska hitta på. Benjamin har feber. Han fick det igår , och han är jättevarm. Vet inte om det är värmen som gört eller vad det är. Tycker synd om honom iaf..Jimmy jobbar bara imorgon och idag sen har han semester i 4 veckor.. och på lördag åker vi till Kolmårdens Djurpark med Sara och Danne. Det ser vi fram emot enormt mycket. Hoppas bara på att de inte blir en jättevarm dag som det har varit nu dom senaste dagarna.

Jag hoppas på att kunna hitta på något mer roligt nu när Jimmy har semester.. Till Trollhättan ska vi åka iaf , men inte bestämt när än.

10 juli 2010

.....2010-07-10 | 01:53:26
Ber om ursäkt igen för dålig uppdatering. Men har inte fått internet än. Och orkar igentligen inte blogga från mob. Men nu gör jag det iaf. Igår kväll kom jimmys föräldrar hit. Och idag har vi umgåtts och bara tagit det lugnt. På kvällen gick vi ner till sara och danne och umgicks. Jag jimmy och pierre. Sluta med att vi åkte ner på stan och kolla läget. Riktigt trevligt hade vi iaf. Nu ska vi strax sova. För imorgon väntas en spännande dag med minigolf och bowling med jimmys jobb. Det kan bli riktigt skoj. Hoppas på att få internet nästa vecka som dom nästan har lovat oss. Så då ska ja börja blogga igen :) godnatt så länge

2 juli 2010

.....2010-07-02 | 11:05:43
Gud vilken underbar dag. Solen skiner och det är jättevarmt. Sitter och väntar på Sofia och Kevin som ska komma på besök. Ska bli kul att träffa dom. Det var ett tag sen nu. Har ju liksom flyttat och allt så har ju inte haft så mycket tid. Barnen ska iaf få leka av sig lite. Och ikväll kanske jag skulle vara barnvakt åt kevin. Sen senare idag så kanske jenny och vi skulle åka och bada någonstans. Det blir mitt första dopp isf. Måste börja bada mer nu om värmen håller i sig vilket jag tror. Blir även att försöka få tag i tele 2. Vi får inte igång vårat internet som vi beställt. Bara massa problem. Men hoppa de kommer igång snart. Nej nu ska jag göra mig iordning innan dom kommer. Ska försöka uppdatera bloggen mer :)



BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..