Klippning + paket

.....2010-08-31 | 16:25:55
Idag har jag äntligen klippt mig . Efter jag lämna Benjamin på dagis så tog jag spårvagnen till Maria. Hur länge sen som helst jag träffa henne och det var riktigt trevligt och vi prata om när vi gick i högstadiet tillsamans . Riktigt kul att träffa henne igen. Och hoppas vi ses snart igen.. Men det lär vi nog göra :) För Maria har blivit min nya frisör hehe. Jätteduktig är hon. Dock gjorde jag ingen speciell frisyr denna gång. Ville klippa SIDECUT , men hon ville inte klippa de för det är så fåå som passar i det och hon är nog rädd att att ja inte passar i det haha. Så blev bara topparna + lite till och sedan klippte jag upp det lite.. Nu ska jag försöka klippa mig var 6e vecka som Maria rekomendera för att håret ska bli friskt. Mitt hår var väldigt slitet men inte undligt när jag inte klippt mig på över 1 år eller nått.
På vägen hem därifrån stanna jag till hemma hos Ayla på en kaffe .. Mkt trevligt. Och så fick jag min avisering från Buzzador att mitt paket hade kommit . Så innan jag gick och hämta lilleman på dagis , så gick jag och hämta ut mitt paket .. Det var dom efterlängtade DRIKKI.. Kom ju med i den kampanjen.. och hoppas på att komma med i fler kampanjer framöver :)

Rekomenderas :)

.....2010-08-29 | 22:11:11
Var ju på Baby Shower för ett tag sen hemma hos Tessan .. Och där bjöds det på en suverän efterätt som jag aldrig smakat förut. Och det var fan det godaste jag ätit på väldigt länge. Så jag tänkte dela med mig av de goda genom att skriva ut receptet .. Så varsegoda. Och lova mig att ni testar detta. NI kommer inte ångra er !!!
8 Port.

2 dl vispgrädde
150 g vit choklad
1 ägg
1 dl Arla Kesella kvarg

Vispa grädden. Smällt chokladen på svag värme, vispa upp ägget & tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Rör ner kvarg & till sist grädden. Låt stå i kyl så länge som önskas, men minst 1 timma så den får chans att "dra på sig".

Toppa moussen med valfria bär.

Bli en Buzzador !

.....2010-08-28 | 09:19:46
Joina mig nu och bli en Buzzador. 

Här är länken : https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=EmmaLindgren

Just nu behövs det småbarnsföräldrar och sånna som är gravida.  

- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! 

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla

Så kom igen och bli Buzzadorer ni med :)

SÄLJES !

.....2010-08-25 | 12:35:54
Intresserad så hör av er !

Sjukhusbesök mitt i natten

.....2010-08-23 | 22:39:39
Vi var bjudna på fest hemma hos en kompis . Åkte dit och hade jättetrevligt , skulle sedan vidare ner till stan eftersom det var augustifesten. Åkte ner till stan och gick till öltältet.. Men hann bara köpa en öl sen så ringde Jimys pappa och berätta att Benjamin var dålig. " Vadå dålig säger jag till honom i telefon " Ja han har svårt att andas och hostar upp slemm säger svärfar.. Jag ber dom ringa upp till sjukvårdsupplysningen och att han sedan skulle ringa tillbaka till mig . Väntar hur länge som helst kändes det som innan han ringde tillbaka. MEn väl i telefonen säger han att vi måste åka upp till sjukhuset. Så svärmor , svärfar och Robin fick ta en sjuktaxi upp till sjukan , medans jag och jimmy försölte få tag i en taxi som var omöjligt. Men precis kom en buss. Så vi bara gick på bussen utan att betala och bara hoppades på att bussen skulle komma fram fort till sjukhuset. Väl när vi kommer till entren så är det inte öppet. Så får ringa på porttelefonen. Säger att vi ska till akuten. Men hann bara in ca 50 m innan vi ser svärmor och Benjamin.. Jag springer i all världans fart.... Får även plinga på klockan på barnavdelningen för att dom ska komma och öppna . Dom tog hand om oss direkt. Tog tempen och så på Benjamin . Och han hade visst 38 nånting. Fick vänta ytterligare 5-10 min innan läkaren kommer . Hon säger att han har åkt på falsk krupp . OCh fick genast medecin att andas in , samt näsdroppar och hostmedecin. Fick vänta ytterligare 20 min innan han skulle andas in den där medecinen igen. Och efter andra gången tyckte dom att han lät bra så vi fick åka hem .. Är så himla glad över att det itne var riktig krupp.. 
Fick veta att JImmy haft det när han var liten . och hans mamma fick åka in med honom 3 ggr med bara några mellanrum.. Så jag hoppas verkligen inte att han åker på detta igen. Det var nästan tur att inte vi var hemma denna gång. För jag hade fan fått panik och inte vetat vad ja skulle göra..
Men nu vet vi ju ungefär hur det kommer se ut om det skulle hända igen.. Men jag hoppas verkligen inte det..
Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv..
Mitt lilla hjärta !!!

23 Augusti 2010

.....2010-08-23 | 22:30:57
Dålig uppdatering IGEN ! Ber om ursäkt. Ni får hjälpa mig att komma ihåg att uppdatera bloggen haha. Naevars.
Idag fick Benjamin vara hemma från dagis pga av det som hände i lördags. Men han är mkt bättre nu. Har varit med Susanne , Filip , Emelie och Joline nästan hela dagen . Först var vi här hemma och lekte , sedan gick vi ut i det fina vädret så barnen fick springa och leka . Riktigt trevligt och tiden försvann riktigt fort . 
Sedan nu på kvällen kom även Jenny och Wilmer förbi. Benjamin och Wilmer har inte lekt sen 1 månad tillbaka. För vi åkte på semester och så åkte dom på semester i 2 veckor. Så det har inte blivit av. Dom blev glada av att se varann iaf . Dom är ju nästan bästa kompisar kan man väl säga haha. Blev lite gott och sen gick dom hem lagom tills Fångarna på fortet börja. Jag tyckte inte det var såbra denna gång. Ska bli kul och se nästa vecka då det är lite kändare personer och dom ska även möta deras barn .. Så det ska bli skoj att se.
Imorgon får nog Benjamin oxå vara hemma. Tänkte att han ska få gå till dagis på Onsdag. Vill igentligen inte att han ska missa så mkt eftersom det är inskolningen nu som är sista veckan . Men han verkar ju klara det så bra ändå så det kanske inte gör nått . Men vill att hans hosta ska försvinna först.
Tänkte skriva i ett annat inlägg vad som hände med Benjamin i lördags.
BJuder på lite bilder från idag :)

18 Augusti 2010

.....2010-08-18 | 22:43:19
Idag började Augustifesten här i Norrköping . Så vi åkte ner en sväng för att kolla vad som hände på stan . Inte alls mkt måste jag säga. Tivoli var det enda som var idag. Det blir mer skoj i helgen. Och imorgon är det ju Rix Fm festivalen så det ska man väl ner och titta på.. Jimmys föräldrar och bröder kommer även imorgon på besök och ska stanna hela helgen. Så vi åker nog ner allihop.

Annars idag har det inte hänt så jättemkt. Mirre kom förbi en stund och henne har ja inte träffat på väldigt länge , så det var riktigt trevligt. Tog en fika och snacka lite skit. Sen kom även Emelie och Joline upp en sväng . Barnen busa som aldrig förr. Sist dom träffades så lekte dom inget alls . Och nu har dom börjar på samma dagis oxå. Fast dock olika avdelningar..

JO det var ju inskolning idag för Benjamin på sitt nya dagis VILLA EKEN. Verkar vara en jättebra förskola. Nått jag blev förvånad och glad över är att dom har en tavla som sitter på väggen , där  dom skriver upp hur bra sitt barn har ätit och hur dom har sovit m.m .. Det tycker jag är skitbra. För då har man ju verkligen koll på om barnet har ätit ordentligt m.m Benjamin verkar trivas iaf . Han var inte de minsta blyg när vi kom dit idag utan satte igång och busa direkt medans vi satt och prata med en av fröknarna. Så imorgon ska jag lämna honom själv en stund på dagis.


När Emelie och Joline var här så passa barnen på och busa och pussas lite. Jag tror dom är lite kära haha .. Såg så ut iaf och som tur var så fick jag med det på kort. Men sen helt plötsligt när Joline skulle ge Benjamin en puss , så bara vägra han helt plötsligt. Det såg så roligt ut och jag fick faktiskt med det på film som jag tänkte lägga upp. Dom är ju för goa barnen alltså.. Man bara njuter inombords. Älskar mitt barn innerligt.

 

13 Augusti 2010

.....2010-08-13 | 23:04:35
Idag är det fredag den 13e. Inget speciellt med det tycker inte jag. Jag har aldrig drabbats av nått iaf eller har haft otur vad jag kan komma på iaf. Förstår igentligen inte varför folk pratar så mkt om denna dag. Det är ju bara skrock. Jag tror inte på detta iaf eftersom det aldrig har drabbat mig.

Annars idag har vi inte gjort så mkt . Imorse var jag hos tandläkaren och laga min framtand som Benjamin slog ut på mig för 2 veckor sen. Känns skönt att ha lagat den. Behövde ingen bedövning denna gång heller viket var jävligt skönt. Eftersom de bara var en jätteliten bit som hade lossnat .

Nu ikväll har jag även varit på Baby Shower hemma hos Tessan. Det var riktigt trevligt och roligt. Sånt vill jag gå på flera ggr. Jag själv har tänkt att ha sånt om jag ska ha fler barn i framtiden . Det är ju en ny trend som har kommit till Sverige. Den är ju igentligen från USA tror ja att det var .. Det är deras trend när man får barn ..
För dom som inte vet vad Baby Shower är så kan jag förklara det lite kort :
Man firar alltså den personen som ska få barn genom att bjuda hem lite folk man känner , bjuder på god mat , leker lite roliga lekar och sedan öppnar presenter som då den personen som ska ha barn får av sina vänner.
En riktigt rolig kväll har vi haft iaf med mkt skratt och mycket gott att äta..
Väntar bara på nu att få lite bilder därifrån och även recept på efterätten vi åt :) Den var riktigt god. Det var vit chokladmouse med färska hallon och blåbär till. Tessan hade gjort den chokladmosen helt själv och den var supergod. .
Får tacka Tessan ännu en gång för att jag fick komma .. Det är alltid lika roligt att träffa dig. VI träffas ju inte så ofta .. Får bli mer nu när bebisen kommer oxå..

Imorgon har vi inget direkt planerat . Ska eventuellt träffa Sara och Danne . Ska även kolla med mamma om hon vill vara barnvakt åt Benjamin imorgon kväll.. För Sara och Danne ska ha inflyttningsfest. Har inte träffat dom på flera veckor nu eftersom vi har varit iväg på semester ..

Men nu blir det läggdax.

11 Augusti 2010

.....2010-08-11 | 20:00:19
Tänkte slänga in ett videoklipp på Benjamin.
Vi är på väg till Uddevalla och på vägen dit så sjöng Benjamin för oss :)

4 augusti 2010

.....2010-08-04 | 00:23:23
Då är denna semester över :( tiden har gått för fort . Först var vi 4 nätter i båstad . På en mysig liten camping. Sov i en stuga. Tyvärr va inte stugan så jätte stor. Jag och jimmy fick dela säng. Men vi hade tur med vädret alla dagar förutom 1 då det regna. Har badat i havet och har även blivit lite brun :) har hört att hemma i norrköping har det regnat varje dag sen vi åkte därifrån. Tur att man kom ifrån den skiten. Men kommer nog hem till en massa regn nu tror jag. Nu är vi ju iaf i Tylösand. Och här skulle ja kunna stanna resten av mitt liv. Gud vilket härligt ställe. Och vilken strand. Ligger på en camping här och det är ca 100 m ner till havet. Det kan ju inte bli bättre. Och här har vi oxå legat 4 nätter och dessa dagar har gått jättefort. Vill knappt åka härifrån. Här har vi verkligen haft sommar. Jättefint på dagarna och så har det regnat på nätterna. Tur :) tänkte uppdatera med lite bilder och så när vi kommer hem. Ska ju tillbaka till Trollhättan nu och stanna ett par dagar . Sen ska vi hem till norrköping igen :)



BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..