Valborg

.....2009-04-30 | 22:29:44
Idag är det Valborg , och det blev ingen brasa idag. Det är tyligen eldförbud pga brandrisken eftersom det är så torrt och har varit ganska blåsigt. Så vi tog oss en tripp till stan och handla mat på förmiddagen , sen har vi bara njutit mesta del av dagen ute i solen . Det har varit underbart väder idag. Måste nästan ha varit mellan 20-25 grader. Hoppas vädret verkligen håller i sig nu . VIll inte ha massa jobbigt regn och sånt. Utan vill ha sommar NUUUUU.

 

Det går undan.

.....2009-04-30 | 12:26:31
Ja nu går det verkligen undan. Guuud vad Benjamin vänder sig hela tiden. Han vill inte alls ligga på rygg längre. Nu ska han till o med vända sig när man byter blöja haha. Så man får hålla i honom så han inte vänder sig . Natten gick bra iaf . Fick ju fälla upp ena sidan på sängen. Men när han vakna inatt så låg han fortf på ryggen , så det var ju skönt .

Grötätande Benjamin

.....2009-04-30 | 12:23:57
Benjamin älskar verkligen havregröt med äpple och päronpure på .
Blir lika tokig varje gång han ska få gröt.
Och eftersom han har börjat göra dom där typ pruttljuden ,
så har han även börjat göra det när han äter nu .
Så det blir mat över allt när han väl sätter igång haha. Han är en riktig busunge..
Nu ska vi snart åka iväg och handla lite , och Benjamin ska få följa med som vanligt och åka i kundvagnen.
Det gillar han oxå. Ikväll vet ja inte vad som händer. Det är ju valborg. Hade velat vara i Norrköping nu och fira Valborg med mina kära vänner. Men tyvärr så blev det inte så nu. Har inte råd att åka . Men vi får ta igen det nästa år .

Please !

.....2009-04-30 | 09:57:52
Bli medlem på Gratis5 så gör ni mig  en jättestor tjänst.

Får jag poäng så får du oxå poäng :)

Sverige vann :)

.....2009-04-29 | 23:25:36
Yippi, Äntligen vann Sverige mot Usa idag. Så nu kommer dom 2a i sin grupp och kommer få möta Ryssland.
Bara hoppas att dom vinner över dom oxå .

Nu måste vi verkligen ha koll på lilla Benjamin . Vart man än lägger honom så vänder han sig på en gång. Han ligger på golvet och leker med babygymet, Förut fick han tag i hela babygymet haha. Det kunde gått illa. Och när jag skulle lägga honom i sängen förut för att han skulle sova. Jag trodde han somna , men efter en stund hör jag hur han börjar prata o gnälla lite. Så jag titta in . Då ligger han på magen i sängen oxå. Så nu fick det bli att fälla upp ena sidan på sängen . För man vet ju inte vad som kan ske nu när han är så vild haha. Det gäller att verkligen ha koll på honom nu . VIll verkligen inte att nått ska fara honom illa. Då vet ja inte vad jag gör.

Imorn blir det att posta alla paket som jag har fått sålt på tradera . så det kommer iväg. Ska även börja packa lite saker som man inte har någon användning för i lägenheten längre. Dock måste jag nog fixa flera flyttkartonger.

Fotografering

.....2009-04-29 | 17:11:32
Idag hämta vi vårat kort på Benjamin som vi tog hos en fotograf .
Riktigt nöjd blev vi !


Tisdag 28 April 2009

.....2009-04-28 | 23:22:12
Vill börja med att säga Grattis till Sara och Lena som fyller år idag !

Idag har vi varit på överby och kikat lite. Blev att köpa ett par sandaler till Benjamin och en skitsnygg keps. Han trivdes jättebra i kepsen. Min lilla gullunge. Var meningen att vi skulle köpa lite sommarkläder men hitta inget snyggt.
Gick på Överby ett bra tag. Sedan tog vi bussen hem till Jimmys mormor och fika lite. Jimmys morbror och Bror var där oxå för dom skulle se på matchen med Barcelona nu ikväll .

Benjamin har lärt sig något nytt idag. För det var idag han gjorde det för första gången. Vet inte hur ja ska förklara hur han gör. Men han gör ett speciellt läte med munnen , typ bubblar med salivet . Låter som han ska härma en bil eller nåt . Så första gången han gjorde det idag så skratta vi så vi grät nästan haha .

Detta köpte vi till Benjamin !

             Mössan är dock i andra färger                 

TJÄNA PENGAR !!! :)

.....2009-04-27 | 14:01:49
plusikassan.se

Varför inte tjäna pengar på att inte göra något speciellt alls !
Kom upp i 200 kr så kan du sätta in pengarna på ditt konto direkt

Klicka här för att bli medlem
Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet

Måndag 27 April 2009

.....2009-04-27 | 12:31:31
Idag tänkte vi inte göra så speciellt mycket.  Blir att simma ikväll med Amelie iaf , sen skulle kanske Kristina och Kristoffer komma upp hit en sväng och kolla på Hockeyn. Så det bli bara lugnt idag.

Benjamin har badat idag . han älskar verkligen att bada . Han har ju börjat vända på sig nu oxå . det är helt otroligt vad fort det går . Ena stunden ligger han på rygg och sen helt plöstlige så ligger han på magen. Han brukar ligga på fällen på golvet och ibland när man kollar så ligger han ute på golvet helt plötlsigt hehe. Han är för underbar.


Tycker dagarna går så sakta.. Vill flytta nu !!!
Har tittat efter flyttstädfimor men hittar inget. Tänkte om man hitta nått billigt så man slipper och flyttstäda själv för det är ju verkligen det tråkigaste som finns men som MÅSTE göras. Så får se om vi hittar nått. Jimmys ena släkting har ju ett eget företag och hon flyttstädar och lite sånt. Man kanske skulle fråga henne om hon vill städa här hos oss för en bra peng. Kan ju alltid hoppas iaf . Får se vart det hamnar !

Grillparty hos Sandra

.....2009-04-26 | 23:04:09
Igår var vi på grillparty hemma hos Sandra och Johannes. Vilket var väldigt roligt. Tror vi var 13 st sammanlagt , bara en massa mammor och pappor. Hade jättetrevligt. Börja kvällen med att vi kom dit kl 5 och satte igång grillarna direkt när alla hade kommit . Gott som sjutton var det . Jag och Jimmy grilla flintastek. Sen bjöd även Sandra på potatisgratäng och majskolvar. Vi hade jättetrevligt igår. Skönt att komma ut lite och träffa andra människor. Hoppas bara jag håller kontakten med dom när jag flyttat till Norrköping. För jag kommer ju åka hit och hälsa på ibland efersom vi måste ju ändå göra det för att Benjamin ska få träffa sin farmor och farfar. Kvällen blev lyckad och vi drack en massa öl och cider. Dock blev det inte så mkt och tur var väl det. Usch , hatar att dricka mig kalasfull. Det jag drack räckte verkligen för jag blev varken full eller var nykter. Utan jag blev lagom berusad.
Tack för en underbar kväll tjejer och killar . Det får vi göra om tycker jag .

Idag fick vi sovmorgon. Benjamin sov ju hos farmor och farfar inatt, så jag och JImmy fick verkligen sova ut inatt. Gick inte upp förrän kl var 1 på dagen. Guuuuuud så skönt . Men vi sakna ju våran lilla Benjamin , och man vakna ju automatiskt inatt och trodde att Benjamin var här hemma . Efter vi gått upp och gjort oss iordning så gick vi bort till svärmor och svärfar , där dom bjöd på mat idag . Hämta ju Benjamin och så åkte vi vidare in till stan. Stanna på Bikedagarna , men tyvärr så kom vi dit precis när det var slut. Åkte vidare hem till Pierre, för det var kalas där idag. Pierre fyller 28 år idag . Grattis . Så blev en massa fika och trevligt sällskap där ett tag . Spela lite playstation 3 . Jag ägde alla på RALLY . Grabbarna tyckte jag var duktig hihi. Jag gillar bilspel.

Imorn blir det att Simma med Amelie. Blev ju inget i Torsdags så vi ligger efter med 1 gg nu . Så får ta igen det imorn . Vem vet då kanske vi får ta och simma 2 km istället för 1 km som vi skulle simmat i torsdags haha. Får se hur det går. Ska bli skönt iaf att få simma lite. Måste ju bli av med magen snart . Usch











Mer bilder finns på min bilddagbok
Benjamiinsmamma




Min gulleplutt

.....2009-04-24 | 22:02:51




Lyckligt lottad !

.....2009-04-23 | 11:32:46
Jag är så lycklig att du äntligen har bestämt dig för att flytta med mig till Norrköping. Vi måste göra allt för att bygga upp vårat förhållande så att det blir det bästa för Benjamin. Jag älskar dig och kommer alltid att göra. Men dock har vi ju haft dåligt den sista tiden. Men hoppas att de kan bli bättre nu när vi flyttar !


Gratis5

.....2009-04-22 | 23:01:57
Gratis5.se


Nu har det kommit en ny gratis sajt, som heter Gratis5
Det är en helt nystartad sajt och därför har man lättare att få poäng!
Jag är medlem och har redan börjat tjäna ihop mina poäng, hur enkelt som helst!
Så bli medlemmar, genom att trycka här.

Om ni blir värvade av mig, får ni 25 extra poäng!

Onsdag 22 April 2009

.....2009-04-22 | 22:52:08
Hejsan svejsan !

Idag har vi varit nere på stan. Jimmy var tvungen att gå på ett avslutsmöte på skolan , eftersom han slutar där nästa vecka. Kan tänka sig att han har gått på den där skiten i 6 månader redan.. Men nu är det äntligen slut. Ska bli kul och se vad som dyker upp härnäst. Får se vad arbetsförmedlingen hittar på. Men han måste ju skriva över sig till Norrköping nu . Men det kommer säkerligen sluta med att han får börja på någon praktik.

När vi kom hem knalla vi ner till Kristina och Kristoffer en stund.  Där möttes vi av Kristoffer , Kristina , Julia . Dom spela Kubb med Julias kompis och hennes föräldrar. Så det var bara att slå sig ner i det fina vädret och mysa lite på gräsmattan. Benjamin var ju vaken såklart. Så han fick ligga en stund på en filt på gräset. Sen tog Kristina honom en sväng i vagnen och det var inte långt hon hann gå innan han somna. Mamma lilla plutt.
Efter allt kubbspel följde vi med upp till dom en stund och fika lite och titta på tv.
Gud vad Kristinas mage växer. Kan inte fatta att hon oxå snart ska få en liten bebis . Visst iof är det ju nästan 2 månader kvar men ändå. Hon är ganska stor till skillnad från vad ja var i den veckan . Men hon har ju dock fått veta att hon har en stor bebis. Jag ber för henne verkligen att hon ska få slippa göra kejsarsnitt. Stackars henne .

Usch . Nu hitta jag lappen jag letat efter . Vi skulle ha varit på möte igår , och det hade vi totalt missat . Så får bli att ringa till dom imorn och säga att vi missa tiden + att vi inte behöver komma på nått mer möte eftersom vi flyttar om en månad.

Jag bara längtar verkligen tills den dagen kommer då vi flyttar tillbaka till Norrköping :)
Kommer trivas som fisken i vattnet. Och jag kommer aldrig mer flytta från Norrköping.





Bilder

.....2009-04-22 | 21:52:26










BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..