Måndag 31/8

.....2009-08-31 | 11:36:15
Då är det sista dagen i Augusti. Imorn är vi inne i September redan. Alltså vart tar tiden vägen ? Nu är det bara lite mer än 3 månader kvar till Benjamin fyller 1 år . Oj vad roligt det ska bli :)
Sitter här och väntar på att Cissi ska höra av sig . Vi ska ta en liten shoppingrunda. Så hon kommer och hämtar upp oss här snart. Tänkte åka till Maxi och till Lekhuset. Får se om vi hittar något skoj. Vill åka till City Gross. Såg att dom sålde ut bodysar för 20 kr . Benjamin har inte så mkt bodysar i den storleken han har nu . Han växer ju ut kläderna så snabbt. Sen senare kanske jag skulle träffa Carie en sväng . Får se hur det blir . Sen kanske även Josefine skulle komma upp en sväng . Hon har nyss gått härifrån. Hon kom hit vid halv 10 imorse hihi , innan hon skulle till skolan. Så nu har hon åkt till skolan..

Uppdaterar mer senare :)

Helgen.

.....2009-08-30 | 18:15:52
Fredag
Vi var ju som sagt bjudna på altanfest ute i Gusum hos Klas och Cissi. Riktigt trevligt var det. Klas hänta upp oss vid 4 tiden. Tog ca en halvtimme att åka ut till Gusum. Har aldrig varit där förut. Och åkte även förbi stället där vi krocka med en äg för ett par år sen. Så man fick lite gamla äckliga minnen. Usch.
Folket kom runt 7 tiden och då satte vi igång och grilla. Hur gott som helst. Första gången vi grilla i år . Efter det så hade Cissi satt ihop en femkamp. Så det blev vattenballongkastning , stövelkastning , marsmallowsätning m.m
Hur kul som helst. Iaf marsmallowsätningen. Alla såg helt knasiga ut haha. Vi var ca 17 pers så det var riktigt trevligt. Tack Cissi för att vi fick komma ut till er . Riktigt trevligt och roligt var det !


Lördag

Det var meningen att jag skulle tagit det lugnt idag, men sen så messa Sandra och fråga om vi skulle hitta på nått. Så hon kom hit och vi tog ett par öl . Sen blev det vidare till stan och kolla på cruisingen. Och efter det gick vi vidare till Wasa .

 

 

Söndag

Idag har vi inte gjort så mycket. Jag fick sova till 11.30. Riktigt skönt . Och när jag gick upp så gick Jimmy och la sig istället haha. Har tvättstugan just nu. Sitter och väntar på att Carie ska höra av sig för vi skulle gå och handla på Willys tillsamans . Och sen kanske Josefine kommer förbi en stund oxå . Så idag har det inte hänt så mycket.

 

 

Altanfest

.....2009-08-28 | 11:57:08
Idag har jag och Jimmy blivit bjudna hem till Cissi och Klas på Altanfest ute i Gusum.
Klas kommer och hämtar oss här lite efter 3 tiden , så innan dess måste jag ha hunnit göra mig iordning , lämnat Benjamin och marinera köttet. Hoppas på att det blir en trevlig kväll. Kommer vara bara folk som man inte känner. Känner ju inte liksom deras vänner . Men det kan bli skoj ändå . Kanske lär känna lite nytt folk.

Uppdaterar imorgon igen , för troligtvis ligger vi över där i natt.
Ha en trevlig kväll !

Senaste dagarna .

.....2009-08-27 | 21:01:32
Tisdag 25/8
I tisdags var det ju min och Jimmys förlovningsdag. Vi fira 2 år förlovning. Känns helt sjukt att det har gått 2 år redan. Och fira även att vi hade varit tillsamans i 2 ½ år . Detta fira vi med att gå till Hugo och äta. Dock fick vi ju inte vara barnfria , men inte gjorde de något. Benjamin följde med och han var så snäll. Både jag och Jimmy tog Plankstek. Det var riktigt gott måste jag säga . Och riktigt bra pris . För det var 2 för 1 på maten. Så det blev ju inte så dyrt.



Onsdag 26/8

Vi har varit barnvakt åt lilla Melvin. Känns som evigheter sen man träffa lilla Melvin. Vi träffas ju inte lika ofta nu som vi gjorde för ett tag sen. Men hoppas vi kan börja ses lite oftare nu . Vi hade Melvin över natten iaf och allt gick jättebra. Melvin är nog den snällaste ungen. Innan vi hämta Melvin så fick jag ju hem den nya vagnen :) Och guuuf vad jag trivs med den. Inget jag ångrar iaf . Överlycklig. Har alltid velat haft en sån vagn. Och jag skiter i vad alla andra tycker om den vagnen , för det är jag som ska köra Benjamin i den , ingen annan. Men så gick vi och hämta Melvin hos dom , och gick sedan en promenad bort till OKQ8 och hämta mitt paket som hade kommit. Det var min fotobok från FUJIDIREKT som hade kommit . Fick ju en  fotobok därifrån helt gratis bara för att jag blogga om just fotobok. Bra va ?
Sen promenera vi hem hit , Josefine var ju oxå med. Grabbarna fick lite kvällsmat , sen fick dom hoppa i ett bad  tillsamans , vilket dom tyckte var jätteskoj. Melvin plaska för fullt så hela badrummet blev blött haha.
Benjamin somna först , han somna väl vid 9 tiden då han alltid somnar . Melvin somna inte förrän klockan var nästan halv 11. Men inte sjutton sov dom bra på natten för de . Dom vakna nog 3 gånger tror ja .. För så fort Melvin vakna så vakna Benjamin och tvärtom. Vilka busungar.. Dom gillar verkligen varann. Räcker bara att titta på bilderna .




Torsdag 27/8
Idag har jag och Jenny och Benjamin varit på IKEA en sväng. Har ju tjatat om att jag vill ha nytt vardagsrumsbord , så idag äntligen köpte jag det när jag ändå var på IKEA. Köpte även lite annat smått o gott. Köpte nya sängkläder till Benjamin , samt kudde och täcke. En litet soffbord som man kan ha vid sidan av soffan , lite skyddsgrejer till Benjamin , bland annat en halkmatta till badkaret , och så söta händer som man sätter i hörnen på vardagsrumsbordet eftersom kanterna är så vassa. IFall dom skulle slå i där. Så det var riktigt bra. Gjorde inte av med så mkt pengar . Trodde det skulle gå på mer. Brukar ju stoppa på mig mer än vad jag ska ha . haha. Dom har ju så mkt fint på IKEA . Skulle kunna köpa hur mkt som helst. Skulle vilja inreda om hela lägenheten här om jag bara kunde .
Så nu har Josefine varit här en stund och vi har precis monterat upp borden . Riktigt bra blev det tycker jag .





Imorgon har vi blivit bjudna på Altanfest hemma hos Cissi och Klas.
Ska bli kul och få komma bort lite och träffa nya människor.
Erika ska vara barnvakt åt Benjamin eftersom vi tog hand om Melvin .

NY VAGN ..

.....2009-08-26 | 14:21:57
Idag bli den min. Äntligen. Har velat haft en sån här vagn hur länge som helst.
Kommer ett par från motala och levererar den ..

IKEA

.....2009-08-26 | 10:54:27
Nu ska jag snart åka iväg till Ikea med Jenny .. Sofia kanske skulle följa med oxå. Skönt att vara barnfri ett par timmar. Ska inhandla mig ett nytt vardagsrumsbord. Som jag alltid velat haft. Får väl se om man hittar nått annat smått och gott oxå.
Nu har jag hittat mig en vagn som jag troligtvis ska köpa . Den finns i motala. Men dom som har den sklle vara snälla och köra hit den isf. Guuud jag bara längtar ..

Uppdaterar senare när jag kommer hem :)

Gratisbio.se

.....2009-08-25 | 20:48:15


Bli medlem du oxå :)

KLICKA HÄR

Långt inlägg.

.....2009-08-25 | 00:11:50
Gud vad jag har varit dålig på att uppdatera dom senaste dagarna. Men det har varit full rulle nu under Augustifestivalen. Tänkte försöka berätta lite kort om vad som har hänt dessa dagar.

Torsdag 20/8
Var ju på Rix Fm festivalen. Hur kul som helst eftersom vi hade ju VIP biljetter. Mötte upp Lisa som var ansvarig för oss. Hon visade oss runt backstage och sa att vi fick känna oss som hemma och ta vad vi ville. Inte för att man våga ta så speciellt mkt. Dom hade ju både alkohol , godis , baguetter , tröjor och lite allt möjligt. Men tog till slut en varsin LOKA . Hann gå på toaletten och lite sånt innan det börja. Lisa följde med oss upp på scenen och visa vart vi fick stå. Förbandet var ju inte så jättekul att stå och titta på så vi gick ner igen och kolla om det hade kommit några artister. Stötte på Malin Baryard , hennes karl och deras gudomligt söta son. Fick även en chock när jag såg att Malin var höggravid igen :) Lillgrabben ska alltså bli storebror .. Så sött. Frågade Malin snällt om jag fick ta ett familjefoto på dom. Och självklart fick jag det, men tyvärr ville inte lillgrabben vara med. Men det kan jag ju förstå. Så mycket han har visats för fotografer och annat , eftersom han har båda föräldrarna som är kända. Sen satte festivalen igång. Jag och Jimmy gick upp och ställde oss på scenen.. Guud vilka bra platser vi hade..Lite skillnad från om man hade stått bland 25 000 människor som var i publiken. Fick även ställa oss nedanför scenen framför publiken om vi ville. Så gick lite fram och tillbaka för att få bra foton. Jättebra artister , men kunde väl ha varit några fler som man gilla hihi. Efter hela konserten var det inte så många artister kvar backstage, men eftersom EMD var sist så passa jag på att fråga om jag fick ta ett kort ihop med dom. Danny är ju så sexig :) Och iaf i verkligheten. Guud vilken pudding.. Haha. Kortet blev väl inte så jättebra för det var flera st som stod och fotografera oss samtidigt. Men men.
Hade en jätterolig kväll iaf och den lär vi minnas , för detta är ju något vi aldrig kommer få göra om.
Fick även lite kontakt med KIM . Han från Made in sweden som gick på tv. Eftersom han oxå är från Trollhättan , så snacka vi lite med honom. De kom även fram att han visste vem Jimmys storebror Pierre var. Dom hade tyligen festat mycket ihop förr. Och Kim och Jimmy har tyligen gått på samma skola på högstadiet .. Kim tyckte iaf att det var roligt att stöta på någon som kom ifrån samma stad.












Fredag 21/8
Vad gjorde vi i fredags. Jo , vi gick en sväng på marknaden. Träffa Sofia och Glenn en stund senare på eftermiddagen och satte oss i ett öltält och tog en öl och snacka lite skit. Sen blev det fåligt väder , börja regna .. Så vi bestämmde oss för att följa med Sofia och Glenn hem till dom en sväng . Blev visst inte en stund , utan vi kom inte hem förrän sent på kvällen. Vi spelade Wii och hade allmänt trevligt hemma hos dom. Så fredagen blev lugn. Missa Fyverkerierna oxå.

Lördag 22/8
Dagen börja med att Jimmys föräldrar och bröder kom hit. Var meningen att vi skulle gå till stan direkt när dom hade kommit till Norrköping. Men kom inte iväg förrän klockan var 5. Gick ner en sväng på stan. Sen åkte jag , Jimmy och Pierre hem till Sara och förfesta lite. För att sedan åka ner till stan igen och gå ut på nått ställe. Kom tyvärr inte så långt. Men träffa på Nettan och Macke , så vi följde med dom till Trädgårn. Det är så mysigt och trevligt där . Träffa även på lite folk som jag kände där.. En speciell person som var riktigt skoj att träffa , som jag inte träffat på flera år. Nämligen min största kärlek och min första pojkvän haha. Rikgtigt trevligt. Men innan vi hamna på trädgårn så var vi ju nere och titta på fyverkerierna. Det var ju finalen . Och det var Göteborg som körde sina fyverkerier.. Riktigt bra var dom. Så mysigt och stå och titta på fyverkerierna , när det smäller . Efter Trädgårn hade stängt ville Pierre till Wasa. Men gick inte in där för de kosta 100 kr att gå in. Och klockan var 1 när vi skulle gå dit. Kändes inte värt att betala 100 kr inträde och bara vara där i 2 timmar typ. Så vi gick och åt mat och sen knalla vi hemåt . Men vi hade en trevlig kväll iaf .. Och de blev lugnt .

Söndag 23/8
Söndag var lugnt , vad gör man annars på söndagar haha. Finns inte så mycket att göra. Satt hemma och kolla på film och åt god mat. Var en sväng ute på Ingelsta och kolla lite med hela bunten. Sen åkte Jimmys föräldrar hem. Kul att dom kom . Synd bara att dom stanna 1 dag. Men snart är det våran tur att åka till Trollhättan. kanske kunde få åka med pierres tjej som han har träffat här i Norrköping nästa helg. För då skulle hon tyligen åka och hälsa på pierre. Så vi får se hur det blir med det.. Då blir det ju att åka bil istället för tåg. och det kan vara skönt . VIsst att det tar längre tid , men då kan man anpassa sig lite mer efter Benjamin och stanna lite när man vill. På kvällen kom Josefine hit och vi titta på Wallander - Tjuven. Bra film , men riktigt seg måste jag säga.. Hände inte så mycket i filmen.

Måndag 24/8
Idag har vi varit med Josefine hela dagen. Åkte ut till Ingelstaområdet och kika lite. Gick in på babyproffsen och kika. Och precis när vi kom in där märker vi att vi fått punktering på vagnen IGEN. Fick ju det i helgen oxå  , så vi laga ju det i lördags. Men idag fick vi punka igen. Och tur att det var samma däck. Så fick bli att köpa ny slang. Dom på Babyproffsen hjälpte oss som tur var.. Kika runt där inne på alla roliga barnvagnar.. Vill så gärna ha en ny vagn till Benji.
Strosa runt i alla butiker där ute typ. Sen gick vi till City gross och handla lite. Innan vi åkte hem tog vi oss en korv med bröd. Det var riktigt gott.. Väl hemma så plockar vi undan lite . Josefine gick hem och åt emellan. Sen kom hon tillbaka hit. Så nu har vi suttita och  tittat på Wallande - Kuriren. Riktigt bra film faktiskt. Den rekomenderar jag till dom som inte har sett den.. Jag är inte riktigt för just sånna filmer, men denna var grymt bra..

Imorgon funderar jag och Jimmy på att gå ut och äta tillsamans . VI firar 2 år i förlovning imorgon. Så vi får se vad som händer. Hade varit trevligt iaf. Vi har itne gjort nånting själva på väldigt länge. Men Benjamin får ju såklart följa med. Vill inte lämna bort honom bara för att vi ska gå ut och äta. Är faktiskt sugen på plankstek. Nån som har något förslag på vart vi kan gå ut och äta imorgon ? I Norrköping ska det ju vara såklart :)

Men nu säger jag godnatt .



Dålig uppdatering.

.....2009-08-22 | 14:05:57
Förlåt för dålig uppdatering. Men sm ni vet så är det Augustifestival här i Norrköping nu . Sista dagen idag. Så jag kommer uppdatera bloggen imorgon om vad som har hänt under hela helgen m.m
Idag kom iaf Jimmys föräldrar och bröder hit. Så snart ska vi gå ner på stan och gå på marknaden och lite sånt.
Hoppas ni alla har det bra så hörs vi imorgon :)

GRATTIS MINA VÄNNER !

.....2009-08-20 | 11:19:02
Idag fyller 2 av mina bästa vänner år ..
Cicci som är till vänster i bild fyller 26 år . Och Susanne som är till höger fyller 27 år .
Nu är det inte långt kvar till 30års krisen gummor :) Hihii.
Hoppas ni får en bra dag iaf :)

19 Augusti 2009

.....2009-08-19 | 18:59:26
Idag har vi varit nere en sväng på stan eftersom AUGUSTIFESTEN börjar idag :)
Men idag var det inte alls mycket att ha. Lite tivolig bara. Lite roligare imorn , fred och lördag. Imorn ska vi ju på RIX FM festivalen. Jimmy vann ju VIP biljetter för ett tag sen . så det ska bli riktigt skoj. På fredag är det marknad , och på lördag oxå. Och på lördag blir det utgång med mina älskade vänner. Blir lite förfest och sen drar vi nog ner i öltältet på stan.
Se denna helg , blir de mycket . Och ROLIGT.

Nu ska vi äta , sen ska vi nog ner till stan och kolla på fyverkerierna :)

Ni som ville veta om Gratisbio !

.....2009-08-19 | 10:15:56


Gratisbio:
Den sidan jag än så länge tjänat in mest presentkort på. Jag har redan fått hem ett presentkort på 500 kr. Har köpt mig ett par skor och lite kläder. Jag är snart uppe i poäng så ja kan beställa ett till presentkort snart. Här samlar du poäng genom värvningar, du får ytterligare 200p när en medlem blir aktiv, dvs. tjänat 100 egna poäng.

Du samlar även poäng genom shopping över internet, reklam, klick samt utnyttjande av erbjudanden. Skall du exempelvis beställa kläder från Halens kan du göra det genom gratisbio och få delar av ordersumman tillbaka i poäng. Du kan klicka på andra sidor, kostnadsfritt, och få poäng därigenom. Du kan få upp till 1000p(=300:- presentkort) bara genom att blogga om Gratisbio. Att lägga pengar på sajten är helt valfritt, själv har jag inte lagt ett öre.

TÄVLINGAR: Gratisbio har mängder av tävlingar / månad. Just nu finns det en tävling, där den som värvar 333 medlemmar först, vinner en minidator. Dessutom kommer de personer som samlat flest poäng via kampanjer vinna varsin prenumeration på en valfri tidning, perfekt för de som inte äger en välbesökt blogg eller liknande. Sist men absolut inte minst, den som skriver det bästa inlägget om gratisbio på sin blogg/bilddagbok vinner 500:- att shoppa för på Nelly.

INVÄXLINGSSTÄLLEN: Presentkorttorget , Nelly, Tidningsprenumeration, Unibet, Biobiljetter, Greatdays och nyaste tillskottet Rikspresentkort , rikspresentkortet är en check som gäller i alla de butikerna, du kan alltså bestämma själv och behöver inte focusera på endast en butik.

DESSUTOM: Sajten är en rolig community, där du kan ladda upp bilder och prata med andra tjejer och killar som älskar gratissajter. Mig exempelvis, jag heter Benjamiinsmamma där.


Vill du registrera dig på Gratisbio?
Klicka här så får du 50+25 extra poäng av mig.

Har fått iden av LINDA.
Texten alltså. Men har ändrat lite själv

Ursäkta språket !

.....2009-08-18 | 12:09:19
Men vad tror dom att dom håller på med ? Jimmy och jag var på ELGIGANTEN häromdagen för Jimmy vill köpa playstation 3. Så vi gick dit och fråga lite om han bland annat kunde betala en viss summa i butiken och sen ta resten på avbetalning. Killen som vi prata med i butiken sa att han skulle kolla på datorn om det gick.. Han tog Jimmys pass och gick bort till en dator och sa att han snart kommer tillbaka. När han kommer tillbaka hade han med sig massa papper. Jimmy sa att han ville tänka lite på saken och att han skulle komma tillbaka om han ville köpa det. Killen i butiken sa att ja lägger papprerna här så har du över dagen på dig att komma tillbaka om du ångrar dig. Vi tänkte inte mer på det utan åkte hem. För Jimmy ville hellre köpa spelet kontant än att ta det på avbetalning.
IDAG, på posten kommer ett kreditkort från Viewcard på ett maxbelop på 5000 kr. Vi kunde inte fatta vartifrån detta kom, för ingen av oss hade tagit ett kreditkort. Jimmy ringde till Viewcard och fråga om dom kunde se vart man hade ansökt om detta. Då kommer det fram att de är från ELGIGANTEN.. Vad är detta för stil ? Får dom verkligen göra så? Jimmy hade ju inte ens skrivit på några papper? Dom får ju inte lov att göra något sådant utan Jimmys tillåtelse. Så här sitter vi nu och här förbannande och undrar om man kan göra något åt detta? Typ stämma dom eller vad som helst. Detta är ju inte aceptabelt eller vad tycker ni ? har ni några förslag på hur man kan göra? Visst , nu är kortet avlsutat och Jimmy har klippt sönder det. Men ELGIGANTEN borde få ett straff för detta !
Nu kan dom glömma att vi tänker köpa vårat spel där iaf . NEVER




BVC

.....2009-08-18 | 12:02:22
Har ju glömt att skriva när jag var hos BVC förra veckan. Det hade jag totalt glömt bort att jag skulle skriva i bloggen.
Benjamin växer så det knakar iaf , och BVC sköterskan blev chockad när hon fick se att Benjamin kunde så mkt . Han har jättebra motorik. Hon gav Benjamin 2 klossar, en i varje hand för att se vad han gjorde. I början brukar dom släppa den ena som dom har i handen o fokusera sig på den andra klossen. Men Benjamin höll i båda klossarna och banka dom mot varann. Och det tyckte sköterskan var jättebra gjort. Och att han ställer sig mot möbler och sånt tyckte hon oxå var bra och att han är tidig med saker. Han var iaf 70,5 cm lång och vägde 9200 nånting. Kommer inte ihåg dom 2 sista siffrorna.
Fick även ögondroppar nu för Benjamins öga som varar hela tiden. Här fick vi det på en gång , men i Trollhättan ville dom inte ge oss utan sa bara att tvätta med varmt vatten. MM tjena. Det hjälpte ju inte ens . Så nu när Barnbidraget kommer ska jag gå till apoteket och hämta ut ögondropparna och hoppas att det ger resultat. Igår ställde sig Benjamin mot gåstolen och när den börja rulla så gick han efter. Så nu kanske de inte dröjer  så länge innan lillkillen börjar att gå. Ja vill inte att tiden ska gå så fort. Han är ju snart 1 år. Och de känns fortf bara som att det var några månader sen man låg uppe på förlossningen. Vart tar liksom tiden vägen haha. Benjamin har även börjat prata lite mer. Visst man hör inte vad han säger , men de börjar låta som att han snart kommer säga mamma och pappa .. Man blir helr rörd i kroppen.

Uppe med tuppen.

.....2009-08-18 | 08:02:54
Jaa, idag är jag uppe med tuppen. Ska vara hos tandläkaren kl 9. Se hur det går. Hoppas det går bra. Ska bara göra en undersökning så att jag kan få en kostnadsförslag, så jag kan fixa allt sen. Bara jag vet vad de kommer att kosta. Inge roligt att ha problem med i munnen. Igår kom Josefine förbi en sväng. Var på Willys och handla lite , sen satt vi hela kvällen och spela Yatzy.. Riktigt trevlligt. Idag vet jag inte vad som händer , får se



BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..