23 Augusti 2010

.....2010-08-23 | 22:30:57
Dålig uppdatering IGEN ! Ber om ursäkt. Ni får hjälpa mig att komma ihåg att uppdatera bloggen haha. Naevars.
Idag fick Benjamin vara hemma från dagis pga av det som hände i lördags. Men han är mkt bättre nu. Har varit med Susanne , Filip , Emelie och Joline nästan hela dagen . Först var vi här hemma och lekte , sedan gick vi ut i det fina vädret så barnen fick springa och leka . Riktigt trevligt och tiden försvann riktigt fort . 
Sedan nu på kvällen kom även Jenny och Wilmer förbi. Benjamin och Wilmer har inte lekt sen 1 månad tillbaka. För vi åkte på semester och så åkte dom på semester i 2 veckor. Så det har inte blivit av. Dom blev glada av att se varann iaf . Dom är ju nästan bästa kompisar kan man väl säga haha. Blev lite gott och sen gick dom hem lagom tills Fångarna på fortet börja. Jag tyckte inte det var såbra denna gång. Ska bli kul och se nästa vecka då det är lite kändare personer och dom ska även möta deras barn .. Så det ska bli skoj att se.
Imorgon får nog Benjamin oxå vara hemma. Tänkte att han ska få gå till dagis på Onsdag. Vill igentligen inte att han ska missa så mkt eftersom det är inskolningen nu som är sista veckan . Men han verkar ju klara det så bra ändå så det kanske inte gör nått . Men vill att hans hosta ska försvinna först.
Tänkte skriva i ett annat inlägg vad som hände med Benjamin i lördags.
BJuder på lite bilder från idag :)
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:

BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.Liten blir stor..