17 juli 2010 < Kolmården >

.....2010-07-17 | 22:29:41
Idag har varit en helt fantastisk dag. Jag , Jimmy och Benjamin har varit i Kolmården med Sara och Danne hela dagen. Vi var där lagom tills dom öppna, så det blev upp tidigt imorse. Första halvan av dagen kan ja väl inte påstå att det va roligt. För det kom världens jävla regnskur. Så våra pengar fick gå till poncsos eller hur det stavas för annars blev vi blöta haha. Men vi träska runt där i regnet och titta på djuren. Har nog aldrig sett benjamin så glad iaf. Nu är perfekt ålder för honom att gå på kolmården när han äntligen förstår lite. Han vet vad alla djuren är blandannat. Men det är så kul att se benjamin så glad. Det värmer i hjärtat. Benjamin slängde även in sin keps hos tigrarna. Ja trodde inte vi skulle få tag på den först. Men ja va modig och fick klättra in och hämta den snabbt som fan haha. Riktigt nervös va man då. Efter vi gått igenom hela kolmården. Tog vi oss även en sväng i safariparken. Det va oxå en rolig upplevelse som man aldrig har gjort förut. Tyvärr somna ju benjamin nästan precis när vi åkt in. Så han nissa ju allt. Men de kommer väl fler ggr hoppas jag. Vi hade ju bara tur denna gång och fick gå in gratis tack vare Sara. Och det är jag väldigt tacksam för gumman. Du ska ha jävligt mycket tack :) får väl försöka att uppdatera med lite bilder från kolmården oxå när vi fått igång internet. Lite svårt när man bloggar från mob. Men nu ska jag lägga mig. Är helt död i kroppen nu efter denna dag. Så ja vet en som kommer sova gott i natt :)
         


    Sosso
    

Underbart att komma iväg för er nu när er lilleman kan få ut mera utav era utflyckter...och kolmården är ju ett utav de bästa ställerna man kan åka för att se en massa ljuvliga djur hihi



Vad händer idag då?

    
    2010-07-18 @ 09:11:03                    
URL: http://lomia.blogg.se/
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..