19 Juli 2010

.....2010-07-19 | 23:23:21
Då är det en ny vecka och nu har äntligen Jimmy semester i 4 veckor :) ser fram emot dom här veckorna vad vi ska hitta på. Jimmys föräldrar har gett lite förslag på vad vi ska hitta på. Det blir antingen Spanien i 1 eller 2 veckor eller så blir det att hyra en stuga i Tylesand. Jag blir glad vilket av det nu blir. Bara man kommer iväg och få göra nånting med familjen. Vi har ju varit i kolmården. Men något mer vill ju vi göra. Hoppas bara att ekonomin räcker till något :) idag har vi bara tagit det lugnt. Va nere en sväng på stan och fixa lite. Sen tog vi en promenad ner till maxi. Dit kom även Sara och Danne senare . Så vi shoppa lite ihop. Hitta inte så jätte mycket. Men blev ett par nya shorts till mig. Och lite leksaker till Benjamin. Imorgon om de blir fint väder funderar jag på om man ska dra och bada. Har inte gjort det på ett par dagar nu. Så får hoppas värmen kommer tillbaka nu som de varit de senaste veckorna. Nu blir det att kolla klart på filmen och sedan lägga sig :)
         


    Cajsa - (F O T O B L O G G) Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
    Hej du..

Skulle vara jätte roligt och jätte snällt av dig om du skulle vilja rösta på min sommarbild

skulle vara jätte gulligt av dig isådanfall! :)Hemsidan är: http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=711

Om du redan röstat så kan du rösta igen. Du behöver inte säga att du har röstat, det ser jag. :)Tack på förhand.

    
    2010-07-21 @ 08:31:42                    
URL: http://hallgreen.blogg.se/
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:

BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.Liten blir stor..