9 November 2010

.....2010-11-09 | 14:56:01
Lilleman har varit sjuk dom senaste 2 dagarna. Haft över 39 gradersfeber . Och så typiskt , för idag var det fotografering på dagis. Men som tur var så hade inte Benjamin feber idag  , så fick komma ner och vara med på fotograferingen och sedan gå hem igen. Jag som tjatat att dom skulle ha foto på dagis och sen när de väl är så blir han sjuk. Inte alls kul. Men får hoppas på att kortet blev bra iaf .

Vaknade upp imorse och såg att det snöa ute :) De har ju varnat för klass 2 varning här idag. Och det har snöat hela dagen. Men man ser nu att de redan börja försvinna, så detta blir väl inte långvarigt. 
Har även passat på att tvättat idag med. Fick tid i tvättstugan av Emma för att hon inte skulle tvätta . Så det var ju bra. Och har även tvättat en maskin här uppe i lägenheten. Skönt att det är gjort iaf.. 

Nu ska vi bara börja med maten. Får bli kyckling och pomme idag :) 


Senare sen ska jag och Jenny ner till Willys och köpa på oss massa blöjor som dom hade billigt denna vecka.. Bra att dom har sånna erbjudanden.
Såhär snygg var min kille på fotograferingen idag
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:

BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.Liten blir stor..