Långt inlägg.

.....2009-08-25 | 00:11:50
Gud vad jag har varit dålig på att uppdatera dom senaste dagarna. Men det har varit full rulle nu under Augustifestivalen. Tänkte försöka berätta lite kort om vad som har hänt dessa dagar.

Torsdag 20/8
Var ju på Rix Fm festivalen. Hur kul som helst eftersom vi hade ju VIP biljetter. Mötte upp Lisa som var ansvarig för oss. Hon visade oss runt backstage och sa att vi fick känna oss som hemma och ta vad vi ville. Inte för att man våga ta så speciellt mkt. Dom hade ju både alkohol , godis , baguetter , tröjor och lite allt möjligt. Men tog till slut en varsin LOKA . Hann gå på toaletten och lite sånt innan det börja. Lisa följde med oss upp på scenen och visa vart vi fick stå. Förbandet var ju inte så jättekul att stå och titta på så vi gick ner igen och kolla om det hade kommit några artister. Stötte på Malin Baryard , hennes karl och deras gudomligt söta son. Fick även en chock när jag såg att Malin var höggravid igen :) Lillgrabben ska alltså bli storebror .. Så sött. Frågade Malin snällt om jag fick ta ett familjefoto på dom. Och självklart fick jag det, men tyvärr ville inte lillgrabben vara med. Men det kan jag ju förstå. Så mycket han har visats för fotografer och annat , eftersom han har båda föräldrarna som är kända. Sen satte festivalen igång. Jag och Jimmy gick upp och ställde oss på scenen.. Guud vilka bra platser vi hade..Lite skillnad från om man hade stått bland 25 000 människor som var i publiken. Fick även ställa oss nedanför scenen framför publiken om vi ville. Så gick lite fram och tillbaka för att få bra foton. Jättebra artister , men kunde väl ha varit några fler som man gilla hihi. Efter hela konserten var det inte så många artister kvar backstage, men eftersom EMD var sist så passa jag på att fråga om jag fick ta ett kort ihop med dom. Danny är ju så sexig :) Och iaf i verkligheten. Guud vilken pudding.. Haha. Kortet blev väl inte så jättebra för det var flera st som stod och fotografera oss samtidigt. Men men.
Hade en jätterolig kväll iaf och den lär vi minnas , för detta är ju något vi aldrig kommer få göra om.
Fick även lite kontakt med KIM . Han från Made in sweden som gick på tv. Eftersom han oxå är från Trollhättan , så snacka vi lite med honom. De kom även fram att han visste vem Jimmys storebror Pierre var. Dom hade tyligen festat mycket ihop förr. Och Kim och Jimmy har tyligen gått på samma skola på högstadiet .. Kim tyckte iaf att det var roligt att stöta på någon som kom ifrån samma stad.












Fredag 21/8
Vad gjorde vi i fredags. Jo , vi gick en sväng på marknaden. Träffa Sofia och Glenn en stund senare på eftermiddagen och satte oss i ett öltält och tog en öl och snacka lite skit. Sen blev det fåligt väder , börja regna .. Så vi bestämmde oss för att följa med Sofia och Glenn hem till dom en sväng . Blev visst inte en stund , utan vi kom inte hem förrän sent på kvällen. Vi spelade Wii och hade allmänt trevligt hemma hos dom. Så fredagen blev lugn. Missa Fyverkerierna oxå.

Lördag 22/8
Dagen börja med att Jimmys föräldrar och bröder kom hit. Var meningen att vi skulle gå till stan direkt när dom hade kommit till Norrköping. Men kom inte iväg förrän klockan var 5. Gick ner en sväng på stan. Sen åkte jag , Jimmy och Pierre hem till Sara och förfesta lite. För att sedan åka ner till stan igen och gå ut på nått ställe. Kom tyvärr inte så långt. Men träffa på Nettan och Macke , så vi följde med dom till Trädgårn. Det är så mysigt och trevligt där . Träffa även på lite folk som jag kände där.. En speciell person som var riktigt skoj att träffa , som jag inte träffat på flera år. Nämligen min största kärlek och min första pojkvän haha. Rikgtigt trevligt. Men innan vi hamna på trädgårn så var vi ju nere och titta på fyverkerierna. Det var ju finalen . Och det var Göteborg som körde sina fyverkerier.. Riktigt bra var dom. Så mysigt och stå och titta på fyverkerierna , när det smäller . Efter Trädgårn hade stängt ville Pierre till Wasa. Men gick inte in där för de kosta 100 kr att gå in. Och klockan var 1 när vi skulle gå dit. Kändes inte värt att betala 100 kr inträde och bara vara där i 2 timmar typ. Så vi gick och åt mat och sen knalla vi hemåt . Men vi hade en trevlig kväll iaf .. Och de blev lugnt .

Söndag 23/8
Söndag var lugnt , vad gör man annars på söndagar haha. Finns inte så mycket att göra. Satt hemma och kolla på film och åt god mat. Var en sväng ute på Ingelsta och kolla lite med hela bunten. Sen åkte Jimmys föräldrar hem. Kul att dom kom . Synd bara att dom stanna 1 dag. Men snart är det våran tur att åka till Trollhättan. kanske kunde få åka med pierres tjej som han har träffat här i Norrköping nästa helg. För då skulle hon tyligen åka och hälsa på pierre. Så vi får se hur det blir med det.. Då blir det ju att åka bil istället för tåg. och det kan vara skönt . VIsst att det tar längre tid , men då kan man anpassa sig lite mer efter Benjamin och stanna lite när man vill. På kvällen kom Josefine hit och vi titta på Wallander - Tjuven. Bra film , men riktigt seg måste jag säga.. Hände inte så mycket i filmen.

Måndag 24/8
Idag har vi varit med Josefine hela dagen. Åkte ut till Ingelstaområdet och kika lite. Gick in på babyproffsen och kika. Och precis när vi kom in där märker vi att vi fått punktering på vagnen IGEN. Fick ju det i helgen oxå  , så vi laga ju det i lördags. Men idag fick vi punka igen. Och tur att det var samma däck. Så fick bli att köpa ny slang. Dom på Babyproffsen hjälpte oss som tur var.. Kika runt där inne på alla roliga barnvagnar.. Vill så gärna ha en ny vagn till Benji.
Strosa runt i alla butiker där ute typ. Sen gick vi till City gross och handla lite. Innan vi åkte hem tog vi oss en korv med bröd. Det var riktigt gott.. Väl hemma så plockar vi undan lite . Josefine gick hem och åt emellan. Sen kom hon tillbaka hit. Så nu har vi suttita och  tittat på Wallande - Kuriren. Riktigt bra film faktiskt. Den rekomenderar jag till dom som inte har sett den.. Jag är inte riktigt för just sånna filmer, men denna var grymt bra..

Imorgon funderar jag och Jimmy på att gå ut och äta tillsamans . VI firar 2 år i förlovning imorgon. Så vi får se vad som händer. Hade varit trevligt iaf. Vi har itne gjort nånting själva på väldigt länge. Men Benjamin får ju såklart följa med. Vill inte lämna bort honom bara för att vi ska gå ut och äta. Är faktiskt sugen på plankstek. Nån som har något förslag på vart vi kan gå ut och äta imorgon ? I Norrköping ska det ju vara såklart :)

Men nu säger jag godnatt .



         


    Anonym
    

Emma Beckas unge stavas TINDRA !!! HAhA ;P

    
    2009-08-25 @ 12:39:36               
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..