Kalasfirande

.....2009-05-30 | 10:47:11
Gårdagen som sagt tillbringa vi hela dagen hemma hos Jimmys föräldrar .Blev ju lite kalas för Jimmy , så hans släkt dök upp och det blev fika och tårta . Jättetrevligt. Han blir ju 25 nu min älskade sambo. Det kan man inte tro :) Tiden går så fort.
Tänkte ha lite kalas i Norrköping sen för honom oxå, men han vill igenligen inte bli firad i Norrköping , men ja kommer göra det ändå ..När man fyller 25 så brukar man ju fira ordentligt hehe.

Idag ska vi packa det sista och städa lite så vi slipper göra allt imorn. Måste bara försöka få tag på lite fler kartonger. Sen bär vi av ner till stan för att kolla på cruisingen som är idag. Massa raggarbillar och sånt. Det är ju underbart väder idag oxå så idag kan man nog gå sommarklädd hehe.

Känns helt overkligt att vi ska flytta på Måndag . De kommer kännas jättelustigt. Ja känner ju bara när jag är och hälsar på i Norrköping så känns det konstigt. Känns som jag inte har bott där liksom . Hur kommer de då kännas nu när ja flyttar tillbaka dit. Hm lustigt. Men ja hoppas det ska gå bra iaf :)

JAG UTMANAR

.....2009-05-29 | 22:04:25
VEM GÖR VAD...

- Diskar:
Vi turas om.

- Tvättar kläder:
Oftas jag

- Sitter mest vid datorn:
Båda två

- Pratar mest:
Hm , det är nog jag

- Rengör toaletten:
Jag

- Dammsuger:
Oftast Jimmy

- Bäddar sängen:
Ingen

- Tittar mest tv:
Jag

- Vaknar först på morgonen:
Benjamin

- Tömmer soppåsen:
Båda

- Pratar mest i telefon:
Jag

- Fixar bilen:
Har ingen bil

- Betalar mest för att allt ska gå runt:
Har ekonomin ihop

- Lagar mat:
JAG

- Äter mest:
Båda två

- Tar hand om djurens hygien/pälsvård:
Har inga djur

- Dammtorkar:
TUras om

- Tar ut soporna:
Turas om

- Klagar mest över vädret:
JImmy

- Pratar mest i sömnen:
Ingen vad ja vet

- Byter toarullar:
Jag

- Läser flest böcker:
Ingen

- Dricker mest kaffe:
Jimmy

- Skvallrar mest:
Jag

- Går ut med hunden:
Har ingen hund

- Veckoplanerar:
Ingen

- Tar mest ansvar för att allt går runt:
Jag

- Gör matlåda:
Ingen

- Umgås med vännerna mest:
Jag

- Laddar ner mest musik på datorn:
Jag

- Tittar mest film:
Båda

- Duschar längst:
Jag

- Slösar mest pengar:
Jag

- Kommer ihåg allas födelsedagar:
Jag .

- Spelar musik högst:
Båda två

- Lagar grejer i ex. boendet som går sönder:
Jimmy

- Går och lägger sig först om kvällarna:
Jag

-Ser till att allt är på sin rätta plats:
Jimmy

- Latar sig mest:
Jag

- Inhandlar mat:
Vi gör det tillsammans

- Skurar:
Båda två

- Tjatar mest:
Benjamin

- Tränar med hunden:
Har fortf ingen hund

- Viker kläder & stoppar dom i garderoben:
Jimmy oftast

Jag utmanar: ALLA SOM VILL

BLIR HELT YR !

.....2009-05-28 | 23:19:40
Vad är det igentligen . Först så har man en som kan hämta vårat släp som vi ska ha när vi flyttar. Sen nu ikväll får man reda på att den personen inte vill hämta släpet för det tar för mkt tid. Alltså jag blir helt yr. Hur ska vi göra nu då? Tänk om vi inte kan fixa någon som kan hämta släpet. Då kommer vi inte till Norrköping med alla våra saker. Jag blir så trött.
Men nu har ja frågat en kompis och hoppas verkligen att han kan fixa en bil med dragkrok och kan hjälpa oss , annars vet jag inte hur vi ska gå till väga. Inge kul om vi inte får med oss allt.
OHHHHHHHHHHHHHH

Torsdag 28 Maj

.....2009-05-28 | 11:56:00
Idag är det fullt upp. Idag måste vi packa ner det sista och städa lite . Vill verkligen inte göra allt dagen innan. Tyvärr har jag ju en sambo som är negativ till att hjälpa till. Så får göra det mesta själv. Blir så trött på honom ibland.
Ska bara bli så jävla skönt att komma bort härifrån.
Har vi lite tid över tänkte ja ringa Kristina och fråga om vi får komma ner en stund för det blev inget igår, för vi kom hem så sent. Så får hoppas vi kan träffa dom idag . Annars kanske vi träffar dom imorn när vi ska fira Jimmy. Tyvärr kan han ju inte få nånting av mig eftersom vi har det jävligt körigt just nu .. Inte roligt alls. Men han ska få en present nåndag.

Famebloggers

.....2009-05-27 | 14:21:55
Bli medlem du oxå och registrera din blogg.

Baddax

.....2009-05-27 | 13:39:44
Idag var det dax för Benjamin att få sig ett bad. För gud vad skitig imorse han var när han hade ätit gröt.
Gröt i hela ansiktet. Så det behövdes allt ett bad. Passa på att filma honom lite oxå.
Men dock så blev han rädd när han bada , för han fick lite för mycket vatten i ansiktet när han skvätte med armarna . Stackarn , så han var ledsen ett bra tag . Men annars tyckte han det var roligt att bada på det nya sättet.

 

Filmklipp

.....2009-05-27 | 13:35:38
Benjamin busar med pappsen .
Gud så döt han är när han skrattar !

Besök

.....2009-05-27 | 13:33:40
Det knacka på dörren , och vi tänkte : vem är det som kommer nu , vi väntar inget besök. Det var Kristina och Kristoffer som kom förbi och sa hej. Har försökt få tag i dom flera dagar nu men inte fått något svar. Då har dom inte kunnat svara på sms. Så det var roligt att dom dök upp nu innan vi ska flytta. Så vi ska ner till dom en sväng sen senare ikväll och umgås lite . Ska iväg och hämta ett akvarium till Jimmy först.

BVC och en massa regn.

.....2009-05-26 | 16:21:43
Då har vi precis kommit hem från BVC. Allt gick super och min älskade pojke växer så bra och håller sig till normalkruvan. Han är nu 67,8 cm lång och väger 8180 gram. Blev ju även en liten lättare undersökning , där läkaren kände på höfterna , testiklarna  , klämde på magen och lite sånt. Och Benjamin är så frisk som man kan vara . Inga fel alls . Han valde även att kissa på barnmorskan när hon skulle mäta huvudet , och det har benjamin gjort nästan varje gång haha . Han är en riktigt tuffing . Nu blir det inga mer besök på BVC här i Trollhättan . Barnmorskan önska oss lycka till iaf och vi lova att komma och hälsa på när vi är nästa gång , så hon får se hur Benjamin växer. Så det måste vi ju absolut hålla.

Nu ska vi strax gå bort till svärmor och svärfar , för vi ska åka med till Jimmys mormor som vi nästan gör varje tisdag. Jimmys mormor vill ju passa på nu och vara med Benjamin innan vi flyttar. Men i helgen får hon träffa honom oxå eftersom vi ska fira Jimmys födelsedag på Fredag . Gottigott med tårta :)

Inget bra väder idag heller , jag som tänkte putsa fönster . Men får ta det någon annan dag när det är bättre väder.

Är det någon som vet hur man gör som LILY i photoshop. Texten som hon lägger till på bilderna ibland? Vill med kunna göra så. Vill hjärna ha tips :)

BVC - 6 Månaderskontroll

.....2009-05-26 | 09:52:15
Idag ska vi till BVC på 6 månaderskontroll. Fick ta det nu eftersom när Benjamin är 6 månader så har ju vi flyttat och jag kanske inte har fått tag i BVC i Norrköping och så än . Så det får bli idag istället. Läkaren kommer och ska undersöka Benjamin. Ska även ta upp och fråga vad han har på sina armbågar , han är helt torr och knottrig typ. Han har haft så ganska länge och vill gärna veta vad det kan vara . Har smörjt in honom med Idomin salva och Helosan salva men inget hjälper . Samma sak , måste säga nu att ja vill ha nått för hans öga som aldrig sluta vara. Det har varat ända sen han föddes och det försvinner aldrig. I början var det båda ögonen , men nu är det bara 1 öga . Måste ju vara jobbigt för killen att ögat vara . Ibland när han har sovit och vaknar så kan han knappt öppna ögat. .. Stackarn.

Äntligen !!!!

.....2009-05-25 | 18:49:50
Äntligen har vi fått ordning på våran dator. Jimmy sprang hem till hans pappa och hämta ett nätverkskort och vipps så funka det helt utmärkt igen. Hur sjutton kan vårat inbyggda nätverkskort gå sänder bara för att man flyttar på datorn? Vi har ju liksom inte slängt datorn i golvet. Haha skumt .

Idag har vi varit iväg på en utflykt. Åkte nämligen iväg till Allingsås. Gick på stan och kika lite , mkt som dom hade som inte finns här. Jimmy fick lite födelsedagspresenter av sin mormor . Bland annat en handduk. Benjamin fick även en liten present han oxå. Han fick en jättefin pyjamas med musse pigg på ..
På vägen hem stanna vi på ett gatukök , och Jimmys mormor bjöd på mat. Blev en kycklingburgare :) Som var jättegod. Så nu är vi hemma igen , blir väl att fortsätta städa lite här . Så vi slipper göra allt sista dagen.
Har även fixat det mesta idag som att  boka släp och så .

Fick även lite tråkiga besked idag , men det hoppas jag att vi kan lösa på bästa sätt.

Tänkte bjuda på lite bilder
Har ingen data med internet !

.....2009-05-24 | 19:41:19
För tillfället har vi ingen dator med internet på. När vi flytta ut datorn från garderoben där den stod förut så funkar inte internet. Börja med att den bara starta om sig . Så vi fick formatera om den. Men nu funkar inte Internet. Finns liksom ingen anslutning. Jimmy sa att de var nått med nätverkskortet. E det någon som vet hur vi ska lösa detta , vore det tacksamt. Vill ju att datorn ska fungera som den alltid gjort. för nu sitter jag o skriver blogg på vårat nintendo wii haha.

Talangjakt

.....2009-05-23 | 18:45:26
Idag har vi varit på Överby nästan hela dagen. Det var bland annat bilutställning och talangjakt. Bilarna var riktigt fina . Dom stod och visa upp ljud i bilen. Riktigt mycket bas måste jag säga. Sen var det talangjakt , 8 deltagare som sjöng och ja hitta mina favoriter direkt. Ena tjejen var med i Lilla melodifestivalen förra året. Dom var riktigt bra. Så jag hejjar på dom och hoppas dom vinner hela tävlingen.  Var med Rolf och Pischa, så nu är dom här hemma hos oss . Och vi har precis gjort mat. Pischa bjöd på lite thai mat. Blev kyckling och ris. Hur gott som helst. Synd att man inte kan göra sånt själv. Jag är riktigt dålig på att laga mat haha. Så dom ska väl stanna här ett tag . Sen blir det att kolla på Robinson ikväll.

Bjuder på filmklipp på mina favoriter Jonna och Jasmine . Heja Tjejer

Min älskade pojke

.....2009-05-22 | 22:11:38
Han är verkligen rolig när han skrattar. Man skrattar verkligen själv när han sätter igång.
Han gillar verkligen när pappa busar med honom .

Här kommer ett litet filmklipp :)

Hennes barn är kidnappade :(

.....2009-05-21 | 23:04:38
VIKTIGT :  Läs detta , länken kommer här  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9566593.

Så himmla hemsk alltså . Vill inte ens tänka tanken om Benjamin skulle råka ut för något sådan.
Usch vad ledsen man blir när man läser sånt
BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.Liten blir stor..