BVC och en massa regn.

.....2009-05-26 | 16:21:43
Då har vi precis kommit hem från BVC. Allt gick super och min älskade pojke växer så bra och håller sig till normalkruvan. Han är nu 67,8 cm lång och väger 8180 gram. Blev ju även en liten lättare undersökning , där läkaren kände på höfterna , testiklarna  , klämde på magen och lite sånt. Och Benjamin är så frisk som man kan vara . Inga fel alls . Han valde även att kissa på barnmorskan när hon skulle mäta huvudet , och det har benjamin gjort nästan varje gång haha . Han är en riktigt tuffing . Nu blir det inga mer besök på BVC här i Trollhättan . Barnmorskan önska oss lycka till iaf och vi lova att komma och hälsa på när vi är nästa gång , så hon får se hur Benjamin växer. Så det måste vi ju absolut hålla.

Nu ska vi strax gå bort till svärmor och svärfar , för vi ska åka med till Jimmys mormor som vi nästan gör varje tisdag. Jimmys mormor vill ju passa på nu och vara med Benjamin innan vi flyttar. Men i helgen får hon träffa honom oxå eftersom vi ska fira Jimmys födelsedag på Fredag . Gottigott med tårta :)

Inget bra väder idag heller , jag som tänkte putsa fönster . Men får ta det någon annan dag när det är bättre väder.

Är det någon som vet hur man gör som LILY i photoshop. Texten som hon lägger till på bilderna ibland? Vill med kunna göra så. Vill hjärna ha tips :)
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..