22 Januari 2010

.....2010-01-22 | 21:03:43
Sitter och tittar på LETS DANCE nu med älsklingen. Var ute en sväng förut och gick förbi Netto och handla lite..
Jävla försäkringskassan som sa att vi inte skulle få pengarna förrän på måndag. Det går inte att lita på dom för 5 öre. Pengarna kom ju idag. Så har suttit och betalat in dom flesta räkningarna nu. Men blir så besviken på tele2 jag betalar ju mer på abonemanget än vad dom sa till mig i butiken. Så funderar på att ringa o klaga . Så ska det ju inte vara. Blir ju blåst på en massa pengar.

Imorgon ska vi träffa Pernilla och Wilma på HC. Tänkte ta en fika . Sen skulle dom ha med sig 2 fiskar som Jimmy skulle få av dom. För annars skulle dom åka ner i toan. Så vi sa att vi lika gärna kan ta dom haha.
SKa bli kul att få träffa henne. Har aldrig träffat henne förut och våra barn är jämngammla. Så det ska bli riktigt kul att få lära känna ännu en mamma :)

Mammas pluttis börjar bli lite småsjuk med. Idag har han varit jättesnorig. Så jag hoppas att det inte blir mer utav det. Men det är väl den där förbaskade kylan som gör att man blir sjuk. Usch. Hatar verkligen vintern.


Nästa vecka är vi ju inbjudna på en sångstund på dagiset Benjamin ska gå på . Ska få träffa alla fröknar och så. Ska bli riktigt spännande. Inte alls långt kvar nu tills han börjar på dagis. Benjamin kommer få det super tror ja. Att få vara med andra barn hela dagarna tror jag han kommer tycka är skitkul.

         


    Ellen ♥ | hejjellen.blogg.se
    

Haft en bra dag?:)

kram ♥

    
    2010-01-23 @ 22:55:12                    
URL: http://hejjellen.blogg.se/
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..