30 Januari 2010 = Barnvakt

.....2010-01-30 | 21:52:17
Idag är vi barnvakt åt lilla Kevin. Hans mamma var bortbjuden , så hon fråga om vi kunde ställa upp som barnvakt. Och självklart , vad gör man inte för sina vänner. Barnen har lekt för fulla muggar hela kvällen. Dock var KEvin lite gnällig när hans mamma skulle gå. Och det tog en stund innan han lugna ner sig. Men till slut så gick det. Och dom båda sover som stockar nu. Benjamin somna först vid halv 9 ca. Och Kevin somna vid 9 tiden . så nu hoppas vi att dom sover hela natten :) Benjamin har ju äntligen börjat sova hela nätter nu. Guuud så skönt. Och häromdagen sov han ända till kvart i nio på morgonen. Vilken sovmorgon vi fick hehe.

Imorgon ska jag åka en sväng till IKEA med Sara , hennes mamma och mormor. Se om vi hittar nått skoj. Skulle behöva köpa taklampor eftersom vi inte har några i hallen än haha. Så skitjobbigt när man kommer hem och de är mörkt och inte finns någon lampa. Så får se om dom har något snyggt :)
         
    
Kommentera inlägget här:

    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar:





BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..