31 Mars 2010

.....2010-03-31 | 18:47:15
Då är vi inne på sista dagen i Mars. Imorgon är vi inne i APRIL. Får se hur många aprilskämt som skrivs ut haha.
Har ju även en vän som har BF imorgon. Får hoppas att lille bebisen kommer ut snart:) Fast hade ju varit lite skoj om hon kom ut imorgon på 1 April . Men jag tror hon kommer gå över någon dag eller 2 . Men jag önskar henne lycka till iaf och att allt kommer gå super..

Idag har jag haft fullt upp typ. Börja med att åka och hälsa på Ayla och Danilo vid halv 11 tiden. Satt och snacka lite skit. Fick även höra lite falska rykten som hon hade hört om mig haha. Man kan ju undra vem som hade hittat på det där. Men de är så kul att folk verkar veta bättre om mig än vad jag vet själv . men men.. Lilla Danilo har blivit så stor sen jag såg honom sist. Och han är så söt :) Stanna iaf tills kl 1 då jag skulle möta Sara på stan.. Gick ner till Silja Line och boka våran kryssning vi ska åka på den 23 April. Längtar som fan. Det kommer bli grymt roligt hoppas jag .
Efter vi hade bokat kryssningen så följde Sara med och hämta Benjamin på dagis. Det bjöds på fiika idag på dagis , så det var roligt. Satt där en stund och fika. Sen åkte vi vidare till Erikshjälpen och kika lite . Behöver ju en madrass till våran nya säng vi har köpt . Eller sängram har vi. Men de fattas bara en madrass nu . Men dom hade inget intressant där. Så vi gick hem till oss istället ,laga lite mat och snacka skit. Sen kom även Danne efter jobbet. Så vi fika lite och snacka lite skit. Nu har Sara, Danne och Jimmy åkt iväg och skulle kolla på ett akvarium. Jag och Benjamin stanna hemma för Benjamin har feber. Han har blivit förkyld IGEN.. han var ju nyss sjuk. Och det har även smittat av sig på mig och Jimmy. Och det var inte länge sen jag var sjuk heller. Men men. Bara att ta.
Min lilla plutt somna hos mig för en stund sen. Så jag undrar om han har somnat för natten nu . Men han mår ju inte riktigt bra så förstår om han är trött..

Imorgon blir det möte på arbetsförmdelingen. Hoppas det går bra..
Och på kvällen får vi besök av Jimmys familj som kommer på besök och stannar hela påskhelgen:)


Här kommer en bild på våran nya säng.

Rösta :)

.....2010-03-29 | 19:46:44
Gå in och rösta på min bikini.
Är med och tävlar på Nellys hemsida , där man kan designa sin egen bikini..

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

29 Mars 2010

.....2010-03-29 | 12:37:26
Nu ska jag strax göra mig iordning för att sedan åka och träffa mamma. Ska följa med henne och titta på en lägenhet .
Den är i huset bredvid oss typ där vi ska bo. Hon vill ju så gärna flytta till en mindre lägenhet , Så vi får hoppas att hon vill ha denna lägenhet och att hon får den .. Då blir vi nästan granar

Grattis till 214 miljoner..!

.....2010-03-28 | 01:35:27
Vill säga grattis till den personen som vann jackpoten på lotto idag. Det va svenskt rekord. Aldrig har en så stor vinst gått ut här i sverige. Jag undrar hur denna person har tagit detta. Förut på tv så såg jag att dom inte hade fått tag så vinnaren än. Tänk om han eller hon har dött av chock. Det skulle ja nog nästa göra om ja vann så mycket pengar. Jag hade gärna velat vara i den personens liv just nu haha. Men vem skulle inte vilja vara det. Vinsten gick till någon nere i skåne iaf. Grattis ännu en gång.

Sommartid

.....2010-03-28 | 01:31:47
Om en halvtimme ska vi flytta fram klockan en timme. Känns som de inte alls va länge sen vi flytta tillbaka klockan. Men det är skönt att de är sommartid nu. Det blir mörkare mycket senare nu och man känner att det börjar närma sig sommaren. Längtar ihjäl mig till sommaren. Benjamins riktiga sommar som han förstår lite mer av. Vi ska hitta på så mycket bus. Vet dock inte än om de blir utlands resa än. Men de är det ja hoppas på mest.

28 mars 2010

.....2010-03-28 | 01:28:55
Nu är vi äntligen hemma igen. Klockan är redan halv 2. Har varit hos jenny hela kvällen. Åkte från henne vid 11 och va inte hemma förrän nu. Tack vare att bussarna inte gick samtidigt så har fått sitta ute i kylan och väntat. Och stackars benjamin vakna på vägen hem och va ledsen och frös. Men dagen har gått fort. Lämna melwin vid 11. Va ju barn vakt åt honom igår. Och det gick jättebra. Och idag var vi först hos mamma på besök och hon bjöd på våfflor. Hur gött som helst. Vet inte när jag åt de senast hehe. Stanna där en stund och sedan gick vi till jenny. Hon bjöd på tacos. Och vi hade jätte trevligt. Sen satte vi oss och titta på tv. Snacka lite skit och hade trevligt. Barnen busa för full och dom somna samtidigt vilket va jätte skönt. Imorgon eller idag kanske man ska säga haha ska jag och mamma gå på back to the sixtes. Fick ju gratis biljetter från våran hyresvärd. Så ska bli kul att bara jag och mamma ska göra nånting själva. Tror inte vi gjort det förr. Då va de väldigt länge sen. Var även en sväng på stan med idag innan vi åkte till mamma. Titta på när kompisen gick modevisning. Och sedan titta vi på eric saade. Andra gången vi ser honom nu hehe. Han är ju så jävla bra haha. Gillas honom skarpt. Men nu blir det läggdags. Fryser som en gris och är trött som gris.

26 mars 2010

.....2010-03-26 | 23:35:21
Idag har varit en lugn dag. Börja med att jag var på ams på ett informations möte. Och sen skulle jimmy till tandläkaren där de nästan höll på att bli akut hehe. På vägen hem stanna vi ute en stund för de har varit så fint väder ute idag. Vid 4 tiden kom erika och lämna melwin hos oss. Så vi är barn vakt tills imorgon. Barnen somna vid 8 så det va skönt. Återstår att se hur dags dom vaknas i morgon bitti. Melwin ligger inne hos oss och benjamin ligger i sitt rum. Imorgon är vi bjudna hem till mamma och äta våfflor. Det ska bli riktigt gött. Men först ska vi stanna på stan och se en modevisning som kompisen är med i. Och så stannar vi nog och tittar så eric saade . Va ju inte länge sen vi såg honom. Men han är ju så bra hehe. Skriver mer imorgon. Ska sova nu. Godnatt

Världens snällaste granne !

.....2010-03-26 | 18:32:24
Jag tror jag har den bästa grannen . Hon är så trevlig , snäll och omtänksam. Och hon älskar min son haha. Hon gullar med honom varje gång vi träffar henne . Så synd att vi ska flytta ifrån varann. Men får komma och hälsa på henne. Och hon ställer upp i vått och torrt. Hon har varit kattvakt en massa gånger åt oss.

Men detta kan jag nog inte släppa. Jag fick en byrå av henne idag , som hon inte fick plats med i sin nya lägenhet. Så lilla jag fick den istället för att hon skulle ha skänkt den till Erikshjälpen . Hur snäll är man inte då ?
Och vi var ju på jakt efter en byrå till Benjamins rum , så jag kan lägga hans enorma klädhög . Och nu kan jag göra det äntligen. Jättefin är den och inga fel på den alls .



24 mars 2010

.....2010-03-24 | 23:29:05
Denna dag började med att träffa mamma medans benjamin var på dagis. Gick bort till erikshjälpen och kika lite. Men denna gång hade dom inget roligt. Mamma följde sedan med och hämta benjamin på dagis för att sedan åka hem. Ja åkte med till stan där ja hade bestämt träff med jenny och wilmer. Tog en fika på stan och ja följde med henne och fixa lite saker. Sen gick vi upp till johanna en sväng, jennys kompis. Barnen fick leka av sig. Och johanna hade ju massa leksaker som barnen bara älska. Fick en idé om vad ja ska köpa iaf. Barnen fick bada och duscha. Kom inte hem förrän klockan va nästan 7 . När vi kom hem så var benjamin hur trött som helst och somna nästan direkt efter han fick kvällsmat. Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova så ja orkar upp imorgon. För imorgon ska vi äntligen skriva kontrakt på den nya lägenheten. Jag är så glad att vi fick den lägenheten. Kommer trivas som fisken i vattnet haha. Och ska jag så kul att vi ska få välja tapeter och sånt ännu en gång. Och denna gång äntligen få inreda benjamins rum.

VI SKA FLYTTA !

.....2010-03-23 | 15:24:31
Jaaaaaaaaaa , äntligen :) Kan inte beskriva hur glad jag är just nu.
Vi fick lägenheten som vi var och titta på igår. Ska skriva kontrakt redan på torsdag. Är hur lycklig som helst. Äntligen ska jag flytta dit jag hör hemma. Och det är så mkt bättre område för Benjamin att växa upp i . Kommer aldrig flytta därifrån . Nästa gång vi ska flytta , då blir det till hus minsann.

Och vi får nytapetserat nästan överallt + att vi skulle få en extra garderob, för det fanns inte alls mkt förvaring i lägenheten. Så det var positivt. Ohhh , nu vill jag bara att dom här 3 månaderna ska gå fort .

Där det är markerat där ska vi bo :)

SMS LISTA

.....2010-03-23 | 13:54:33
1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?


3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?


4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
)

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?


6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?


7 Vad vill du höra mest av allt?


8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?


9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
.

22 mars 2010

.....2010-03-22 | 19:31:16
Idag har mamma varit här på besök. Vi bjöd på mat och hade allmänt trevligt. Sedan åkte vi med henne till Eneby för vi skulle kolla på en lägenhet. Och jag blev förtjust direkt , även Jimmy. Så ska höra med dom nu. troligtvis får vi den , för det är ingen annan som har hört av sig om den. Så hoppas på det bästa nu. Men har även en till lägenhet att titta på . Men har inte fått tag på tjejen som bor där . Men hoppas hon hör av sig imorgon , så man iaf kan få titta på den . Så man kan bestämma sig vilken av dom man vill ha .. Det ska bli så himmla skönt att flytta ifrån detta ställe och komma till ett lugnare område. Bara längtar .


Imorgon är det dagisdax för Benjamin igen. Och även tvättstugan imorgon bitti.
Annars inget planerat i veckan ..

19 mars 2010

.....2010-03-19 | 22:37:47
Idag har jag tillbringat nästan hela dagen på stan. Åkte ner och mötte pernilla och lilla wilma vid 10 tiden. Gick på stan med henne. Köpte lite kläder till benjamin. Hitta 2 par byxor på rea som ja köpte. Byxor är något han verkligen behöver som han inte alls har mycket av. Han växer ur byxorna så fort. Förstår inte varför haha. Och pernilla köpte lite kläder åt hennes tös oxå såklart. Och när vi väl gick på stan så blev benjamin jätte ledsen helt plötsligt. Han satt i vagnen och åt en riskaka och när den var uppåten så blev han jätte ledsen . Och det va sånt gråt jag inte har hört förut. Han grät konstant i nästan en halvtimme. Ingenting hjälpte och samtidigt va han övertrött. Efter en stund börja han hosta så han spydde till slut. Jag tänkte va fan ska han bli sjuk nu. Det vill ja inte. Sen såg ja att tog sig i munnen samtidigt som han grät och då förstod ja att de va tänderna som spöka. Han håller på och få sina hörn tänder nu. Och såg att ena där uppe hade spruckit igenom. Så fick springa in på apoteket och köpa storpiller . Fick springa på toa och ge honom en sån så de skulle dämpa smärtan. Och efter bara en liten stund så blev han genast lugn igen och somna sedan som en stock. Det va alltså nära på att ja åkte upp till akuten om ja inte hade fattat att de va tänderna. Blev jätte rädd. Sedan vid 12tiden mötte jag upp sofia och gick en sväng med henne för att redan skulle vi möta upp josefine. Tog en fika så länge vi vänta. Gick en runda på stan igen och sedan va ja så trött så vi åkte hem. Och nu ikväll har jag bara slappat typ. Tyvärr lite tråkiga saker har hänt under kvällen oxå men men. Imorgon ska ja kanske träffa sofia och josefine. Ska bli riktigt trevligt. Få umgås med dom och kanske få prata av sig lite. Tror de behovs just nu.

17 mars 2010

.....2010-03-17 | 22:42:57
Då är man hemma i Norrköping igen :) Resa hem gick jättebra. Dock är ju Benjamin lite jobbig som inte vill sitta still. Men det vill väl inga ungar i den där åldern . Vi var nära på att inte hinna med tåget.. Skulle käka innan vi skulle åka , vi tänkte " vi hinner äta innan tåget går " men det var precis på gränsen . Kom 10 minuter innan tåget gick. Och från det stället vi käka på till tågstationen tog det 5 minuter haha. Och det var en bra bit.. Så vi stressa ihjäl oss. Hann ju inte ens smälta maten knappt. Men maten var riktigt god iaf . Det blev kokt potatis , kycklingfile och championsås .

Nu känns det skönt att vara hemma igen , och att äntligen få sova i min egen säng. Har fått så himmla ont i ryggen av den där bäddsoffan vi har sovit i medans vi varit där. Den är verkligen stenhård. Men har ju lite problem med ryggen sen innan , har funderat på att gå till en läkare , men aldrig kommit till kritan. Men nu ska jag nog fasiken göra det.

Imorgon tänkte jag lägga upp lite mer bilder. Nu orkar jag inte . Är helt slut i kroppen och ska strax lägga mig ..

Benjamin ska troligtvis till dagis imorgon. Blir även att gå till stan en sväng och kolla på en jacka till honom .

16 Mars 2010

.....2010-03-16 | 13:01:04
Denna dag blir nog lugn. Har precis varit ute och gått en promenad i det fina vädret. Passa även på att ta lite kort. Benjamin somna som en stock i vagnen hihi. Men han har varit uppe sen kl 6 imorse så förstår om han var trött. Han sover fortfarande. Blir väl att åka en sväng till Jimmys mormor senare , skulle även förbi Pierre oxå. Åker ju hem imorgon igen så får passa på idag :)



BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..