Länka och få prylpaket

.....2010-05-31 | 18:20:35

ALLA som lägger upp en länk får prylpaketet på bilden ovan bestående av:

Totalt värde 215 kr! Självklart skickar de prylpaketet fraktfritt!

 


 

ALLA som lägger upp en länk (och pingar sin blogg hos Twingly) får automatiskt en länk tillbaka till sin blogg längst ner på taggsidan du länkade till (Detta gäller alltid - inte bara nu) .

 


 

1 person vinner dessutom en Vooni Internetradio (värde 1195 kr)

 


Detta ska du göra för att få prylpaketet och chansen att vinna Internetradion:

 

  • Tipsa och länka till valfri tagg OCH detta blogginlägg från din blogg/hemsida (dvs 2 länkar)!
  • Skicka ett mejl till kundtjanst@coolstuff.se med dina adressuppgifter samt adress till blogginlägget där du har länkat till oss!

 


Du hittar alla taggar här: http://www.coolstuff.se/tag. Vi har taggar inom alla möjliga områden och även ett antal säsongsrelaterade taggar, så vi är säkra på att du kommer hitta någon som passar din blogg bra!

 

Sista dag att delta: 20 juni 2010

 

Bli testpilot och ha chans att vinna Canon eos 550D

.....2010-05-26 | 11:08:43
Nu kan du anmäla dig  till att bli testpilot på http://www.smartson.se/testpilot-550D.html och då ha chans till att få testa Canons nya systemkamera  EOS 550D kostnadsfritti en månad. Efter genomfört test kommer man att få behålla kameran och det kommer även förekomma  en tävling mellan testpilotsteamen

Tyckte detta lät roligt , Kanske något du oxå vill anmäla dig till :)? Gå in på smartson och kika

Jag är självklart med och tävlar.. Gör det du oxå :)

Benjamin nyklippt :)

.....2010-05-25 | 11:00:46

25 Maj 2010

.....2010-05-25 | 10:57:58
Idag är det 3 år och 3 månader mellan mig och min älskade Jimmy. 
Ibland undrar jag vart den tiden har tagit vägen. 3 år har gått otroligt fort . 
Men vi har hunnit göra mkt roligt under dessa år. 
Vi har förlovat oss, vi har fått en underbar son och vi har varit utomlands 2 ggr. 
Fler år kommer de blir och säkerligen fler barn ..

Rösta :)

.....2010-05-18 | 16:10:46
Gå in och rösta och gör så att Benjamin får vara med på omslaget till VIFÖRÄLDRAR tidningen ..
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=33745

Är med och tävlar hos Nelly.com

.....2010-05-18 | 16:07:47
Här är mina bidrag till tävlingen :)

16 Maj 2010

.....2010-05-16 | 21:52:59
Då var det återigen söndag. Vart har denna helg tagit vägen igentligen. Svärföräldrarna kom hit i torsdags och åkte hem idag . Dessa dagar har bara sprungit förbi känns det som. Igår var vi iaf på badhuset, det älska min lilla grabb. Är det nått han tycker är roligt så är det att bada .. Helt tokig blir han. 
I fredags var vi en sväng ute på maxi och kika lite. Var ju lite skoj för barn där ute. Fiskdam , ansiktsmålning och sen hade även alla butiker lite rea .. Hitta dock inget roligt.
Denna kväll har jag spenderat med min vän Erika. Har suttit inne hos henne och spelat bingolotto haha. Var evigheter sen jag spela . Men idag hade ja ju iaf tur ... Vann 100 kr huhuu. Inte mkt , men nått iaf. Hade ju hoppats på en resa haha. Men de lär aldrig hända att man vinner nått så stort . Bara dom äldre som vinner hela tiden .
Imorgon blir det att träffa jobbcoachen igen och även göra massa andra ärenden .

Grattis lillebror !

.....2010-05-16 | 21:46:50
Idag fyller min lillebror 21 år , Hurra Hurra Hurra

Regn och åska.

.....2010-05-12 | 23:01:52
Ligger i min sköna säng och försöker sova. Innan ja la mig va det hur mysigt väder som helst ute. Men nu har det vänt om helt. Blixtrar och åskar för fulla muggar. Visst de är lite mysigt ändå att ligga och lyssna på men samtidigt lite obehagligt. Ligger även och lyssnar på grannen längst ner som har fest igen. Det va världens liv på valborg oxå. Och då fick han en varning. Men festar man i en tom lägenhet typ så får man ju skylla sig själv. Han lär nog få en varning till. Men nu ska jag försöka sova iaf så ja orkar upp och städa innan svärföräldrarna kommer på besök . Godnatt

12 Maj 2010

.....2010-05-12 | 08:10:55
Idag börjar mitt nya liv. Idag ska jag äntligen köra mitt första träningspass efter denna förkylning. Nu måste jag komma igång på riktigt. Så nu när jag har lämnat lilleman på dagis så ska ja åka ner och köra ett CORE pass . Hoppas att det går bra. Var ju och köpte sport Bh och tränigsbyxor igår. Nu är det bara skorna som fattas , men får ta ett par andra skor så länge. Jag hoppas på att kunna gå ner lite i vikt nu. Ska även börjar promenera .

11 Maj 2010

.....2010-05-11 | 11:23:57
Då har man precis varit på arbetsintervju. Och jag tyckte det gick hyffsat bra. Dock hade dom ju inget jobb just nu , men han sa att han kanske ringer om en vecka eller några dagar, beror på om dom får in något jobb. Så jag hoppas på det bästa just nu. Åkte hem imellnan, för ja ska vara på ams kl 1 oxå. så ville hem och byta kläder och sånt innan. Det är ju hur varmt som helst ute idag , och jag min idiot tog vinterjackan haha. men men

10 Maj 2010

.....2010-05-10 | 09:36:05
Har fått kommentarer om att det inte är bra att Benjamin ska börja med napp nu . Och självklart vill ju inte jag heller det. Han har bara varit i behov av den nu när han varit sjuk tyligen. För nu har han den inte alls längre . och han är frisk nu. Så det var väl bara nått tröst grej han kom på haha. Så jag vill inte att Benjamin ska börja med napp nu. Har han inte behövt den sen han var 3 månader så behöver han inte den nu heller.

9 maj 2010

.....2010-05-09 | 10:58:26
Ska strax iväg med min mamma , och kusin till IKEA . Dom kommer snart och hämtar mig. Se om dom har nått roligt. Benjamin ligger hemma med feber IGEN. Ja fattar inte . Han är ju sjuk nästan jämt nu för tiden tycker jag. Börja igår kväll då han hade 39.5 och nu precis när jag tog tempen så hade han oxå 39.5. Stackarn..
Nått som är litet roligt är att Benjamin har börjat med NAPP nu . Han har inte använt napp sen han var 3 månader gammal då han sluta med den eftersom ja slängde den enda nappen han tog. Och sen dess har han inte tagit napp. Men nu helt plötstligt 14 månader senare så har han börjat använda den igen. Vill inte att han ska ha napp eftersom de är så slut att få stopp på det om dom blir beroende av den . Så vi får se hehe . Men han är så söt med napp i  munnen. Han blir en helt ny Benjamin haha :)

7 Maj 2010

.....2010-05-07 | 10:42:15
Då var det fredag igen . Vart tar veckorna vägen. Det kan verkligen undra. Känns fortfarande som att de är måndag.
Nu ska jag strax ner till stan iaf och möta Sara , ska förbi banken och hämta ut mina resterande pengar som finns kvar på mitt konto efter bedrägerierna. sen blir det väl en sväng på stan med Sara. 
Ikväll ska jag och mamma till Borgen och titta på TITANIX och PLAYTONES. Det ska bli kul. Jag är inte så mkt för Borgen igentligen  , men har ju aldrig varit där så kan ju igentligen inte säga nått. Man måste ju testa iaf . Mamma bjuder självklart på entren. Så får hoppas det blir kul , för det var inte billigt att gå in. Ska bli skönt att få göra nånting med mamma ensam för en gångs skull. Det var inte igår. är så skönt att vi har fått så bra kontakt med varann nu efter ja flytta hemifrån. Innan var vi värsta fienderna mot varann typ haha.
Hoppas alla får en trevlig helg :)

Jakt på Libero koder :)

.....2010-05-06 | 13:46:17
Är det någon som har några Libero UP&Go koder till övers ? 

Skulle vara jättetacksam om jag kunde få dom isf. 

Det är alltså den koden som sitter inne i själva paketet på UP & GO paketen.

Hör gärna av er isf :) 

Vore jätte snälltBENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.Liten blir stor..