Fotografering med Emma

.....2009-10-29 | 00:00:25
Idag har vi som sagt varit modeller både jag och Benjamin.. Träffa en tjej som heter Emma som skulle fota mig och Benjamin , men blev mest bilder på Benjamin. Jättetrevlig tjej och jätteduktig på att fota..Blev nöjd med bilderna. Dock har ja inte fått alla bilder än , men tänkte lägga in några iaf så ni får ett litet smakprov..
Hoppas vi snart kan göra om detta Emma , det var skitkul :)

Nelly High Heels Party

.....2009-10-28 | 18:01:56

Nu tar vi ut Nelly High Heels Party på turné! Under hösten besöker vi 7 st städer runtom i Sverige, och du är bjuden. Partyt är tillägnat alla de tjejer och kvinnor som vet vad kärleken till ett par 15 cm höga klackar innebär. Under kvällen minglar du i en skön miljö, omgärdad av vårt vernissage med Nellys vackra skor, svalkande drinkar och andra partysugna shoe-lovers.

Är du en av partyts 99 första, lyckliga tjejer så får du välja ut ett par skor från vernissaget som sedan skickas hem på posten.
De första 200 gästerna får även en välfylld goodiebag med exklusiva produkter från våra sponsorer, så kom i tid!

Kvällens skovärdinna är ingen mindre än en av sveriges största bloggerskor FOKI!

Anmäl dig idag via [email protected]
med stad, namn och antal - gärna i rubriken!

Eventet startar kl 21.00 ålder 21 år

Eftersläpp kl 22.00 ålder 23 år

Turnésponsorer:
LG, De Kuyper, Vitamin well, Mi laj ki, Dr Denim, Wet n wild, Pierre Rene, Caia of Sweden, Baglady, Koola anna, Bijoux by US


Arrangör: East-westcoast AB

 

 

Någon som vill hänga på mig till Otten den 20 November ?

 

Fotografering

.....2009-10-27 | 15:01:24
Idag vakna vi mkt tidigt. Gick upp redan vid 7 och började göra oss iordning . För 10.45 skulle vi vara på öppna förskolan och fotografera oss. Gick så vi var där vid halv 10 när dom öppnade..Så barnen fick leka av sig lite innan det var dags att ta kort. Men de var nog ingen bra ide för när vi väl va inne i rummet och vi satt på bänken så höll Benjamin nästan på att somna .Det var jättesvårt att verkligen få honom o skratta. Och det gjorde mig lite irreterad för bilderna hade kunnat bli så mkt bättre än vad dom blev.. Men får se när vi får hem de sen om de är nått vi ska köpa .. Hade ju tänkt o scana i bilderna annars .. Men 1 orginalkort vill jag ha iaf .. Och det blir nog det största som är lika stort som ett A4 papper.. Efter fotograferingen så följde Jenny och Wilmer med oss hem en stund och lekte. Men Benjamin somna ju i vagnen på väg hem så WIlmer fick leka en stund själv innan Benjamin vakna.
Mamma kommer hit på besök sen.. Tänkte bjuda henne på mat.. Ska bli potatisgratäng och kassler. ÄR verkligen skitsugen nuuuuu , men får vänta en stund till..

Annars är det inget planerat i veckan.. I helgen kanske vi ska hem till Jenny och käka mat . Det ska bli riktigt kul.


Mykidoo ringde även idag och fråga om jag fortf var intresserad av att bli säljare. Men sa att jag ville tänkte en vecka till. Vet inte om jag klarar av det + att jag vet ju inte om ja får behålla pengarna som ja tjänar.



22 Oktober 2009

.....2009-10-22 | 22:29:03
Guud vad jag är dålig på att uppdatera bloggen ser jag !
Vet inte riktigt vad som har hänt. Förr skrev jag inlägg varje dag  , eller jag försökte iaf .. Men nu har det inte blivit alls mkt på sista tiden.. Får faktiskt bli en ändrig på det..

Idag började jag dagen hemma hos Nettan !
Gick dit imorse för att få hjälp att färga håret.. Har ju lagt i ljusa slingor innan , men det har inte blivit så mkt resultat , så nu bestämde jag mig för att köra i en ljus färg i hela håret.. Men jag bara misslyckas hela tiden. Idag har jag sammanlagt haft i 3 färger i håret. och inget har blivit bättre. Är helt kritvit i hårbotten och en bit ner. och det är fortfarande lite röda nyanser kvar i håret.. Men jag besluta mig för att köpa en sista färg och slänga i.. Så Nettan var snäll och gick och köpte en till mig förut för hon skulle ändå förbi affären. Så imorn åker den sista färgen i..Hoppas på det bästa att det ger bra restultat.

Efter vi färgat håret , gick vi förbi Hageby Centrum som hade delinvigning idag.. Dom håller på och bygger om och det kommer bli hur stort som helst.. Så det var vissa butiker som öppna idag.. Men tyvärr var det inte så mkt erbjudanden som man hade hoppats på. Hade man ju kunnat shoppa något.

I helgen är vi barnfria .. Eller på lördag rättare sagt.. Jimmys storebror Pierre kommer hit imorn och ska stanna tills på söndag. Så på Lördag ska vi ha lite party här hemma hos oss. Så vi kommer nog att bli ett par st.. Hojta till om det är någon mer som vill komma.. Bara roligare med lite mer folk ..

Kan berätta lite om min underbara son som jag inte har gjort på länge !

Benjamin har hunnit bli 10 ½ månad nu .. Nu är det bara 1 ½ månad kvar tills han blir stor pojke och fyller 1 år.
Han har sin 4e tand som är på g nu , nu han står helt själv och har gjort ett bra tag.. Han går med en sån där gåbil och så har han även börjat gnissla tänder , och det gillar vi verkligen inte haha. Låter så hemskt.
Men ja är så himmla stolt över Benjamin ... Och BVC tycker han är så duktig och han har varit så tidig med allt tycker hon.. Nu väntar vi bara på att den dagen kommer då han tar sina första steg. Guuud vad lycklig jag kommer att vara den dagen. Men jag fattar inte riktigt vart tiden har tagit vägen. Känns som det inte alls var länge sen vi låg på förlossningen..Nej tiden går alldeles för fort. Man önskar väl att man hade tagit vara på tiden lite mer.. Och han börjar ju dagis snart med förhoppningsvis.. Väntar ju fortf på svar..


Tänkte bjuda på lite bilder på lilla Jacko som var här på besök idag med sin matte Susanne



19 Oktober 2009

.....2009-10-19 | 13:51:50
Då har man precis varit nere i tvättstugan och slängt i 2 maskiner. var inte så mkt tvätt denna vecka som tur va. sist jag tvätta blev det nog fan 5 maskiner eller nått. Så tråkigt när det är så mkt tvätt.
Igår var vi hemma hos mamma på Thupperwereparty. Riktigt trevligt. Och kompisen Jenny var ju säljare. Lite roligare att gå på sånt när man känner personen som ska sälja. Blev ganska många som kom.. Och flera st som handla. Tyvärr kan ju inte jag köpa något . Dom sakerna är ju så himmla dyra, fast dom är ju jäkligt bra.

Idag är det tänkt att vi ska åka och storhandla , har försökt och fixat någon med bil och körkort som kan köra oss. Men det lyckas man ju aldrig med tyvärr. Så vi får ta bussen sen när Jimmy slutat . Får dra med oss båda barnvagnarna och lasta i dom haha. Man känner ju sig så värdelös när man inte har körkort alltså. Måste fan skaffa det snart. Dax och börja spara pengar kanske . Ett körkort är ju nästan ett måste i livet . Och iaf nu när man har barn , o man kanske vill åka på semester på sommaren och sånt. men det är ju skitsvårt när man inte har körkort.

Vinnarna är utsedda i Blogg Awards 2009

.....2009-10-17 | 22:37:48
ÅRETS BLOGG


FOKI


Årets nykomling


FOKI


Årets kaxigaste blogg


KISSIE


Årets kändisblogg


Magdahlena Graaf



Årets blogginspiratör


Blondinbella


Årets manliga blogg


Schulmania


Årets fashionista


LISAPLACE


Årets mest orginella blogg


FOKI



Årets foto / design blogg


NEVNARIEN



Årets veteran


STINA-LEE



Guldpennan


Sanna Lundell



Grattis till er alla och hoppas ni haft en jättebra kväll.
Tänk att Foki vann så många kategorier. Men jag diggar henne rejält :)

BLOG AWARDS 2009

.....2009-10-17 | 22:27:50

Idag är äntligen den efterlängtade galan :) Spännande

Äntligen

.....2009-10-16 | 13:28:38
Har vi fått ordning i Benjamins rum. Det är inte helt klart än , men nu kan han vara där inne och leka iaf .
Har hållt på hela morgonen och städat , och vi är inte klara än. Ska ner med en massa saker till källaren. Har en jättestorkartong med barnkläder bara.. Är någon intresserad av att köpa barnkläder i strl 50 - 68 så är det bara att höra av sig. Har hur mkt som helst.
Ikväll blir det en mysfredag. Bara ta det lugnt och titta på IDOL.

Susanne , Filip och lilla Jaco kommer hit snart och hälsar på.

15 oktober 2009

.....2009-10-15 | 14:51:18
Idag när vi vakna så var vi inte så pigga. Men efter vi hade fått i oss lite frukost och JImmy hade åkt iväg så bestämde vi oss för att gå ner till Öppna förskolan. Denna gång gick vi själva. Det var inte alls många där idag . Men nu iof gick ju vi på en torsdag. Har ju bara varit där på tisdagar annars. När vi kom dit hade vi sångstund som alltid kl 10.00. Efter det var det nått nytt som stod på schemat. Nämligen fingermålning som barnen skulle få göra. Detta hade Benjamin aldrig gjort förut och det var spännande och se hur han skulle reagera. Men han gilla det kan jag lova. Det blev färg överallt haha. Men som tur va , så var ju färgen gjord av filmjölk och karamellfärg. Så det var lätt att få bort. Så nu har Benjamin gjort sina 2 första teckningar till sin mamma och pappa hihi. Ska bli kul och se sen hur dom blev när dom har torkat. Får häma dom nästa gång vi går dit..
Nu väntar jag på Jimmy som ska komma från skolan.
Vi ska gå bort till Willys och inköpa lite blöjor som typ är slut.


14 oktober 2009

.....2009-10-14 | 09:56:47
Då har man varit vaken sen kl halv 8. Blir att gå upp tidigt nu varje dag för nu har Jimmy börjat i skolan . Förr fick jag alltid sova på morgonen eftersom jag tog Benjamin på natten. Men nu får jag göra båda. Både ta honom på natten och gå upp med honom på morgonen. Så det känns, usch är helt slut i kroppen och trött .
Så jag funderar på att gå och lägga mig en stund nu. Får passa på och vila medans lillplutten sover. Sen ska jag ner och träffa Jimmy när han har lunch. Ska även byta en mössa jag köpte till Benjamin. Sen eventuellt skulle jag träffa Sara oxå. Men ha det så bra så hörs vi

Jag tävlar om en fotografering :)

.....2009-10-12 | 23:04:11
Jag är med i Emmas tävling. Där jag kan vinna en fotografering med henne .
Hon är jättebra på att fotografera.
Så gå in och tävla du med så kommer du bli riktigt nöjd om du vinner.
Det lovar jag.


30 årsfest i Vimmerby

.....2009-10-12 | 22:56:56
I lördags åkte jag , mamma och lillebror till Vimmerby för att fira min kusin som fyllde 30. Det var jättelänge sen jag träffa henne , så det var riktigt kul att få komma och hälsa på dom . Och nu ska ju hon ha en till bebis nu i November , så fick känna o klämma lite på magen hihi. Festen blev lyckad och det bjöds på massa gott . Det blev till och med ett giftemål . Peder fria nämligen till min kusin Linda. Och alla fick nog en chock . Ja kände hur mina tårar börja rinna ner från kinden. Är så glad för deras skull. Och ja glömmer aldrig Lindas min när hon läste kortet och hon börja gråta. Det var riktigt gulligt . Tänk om man fick vara med om nått sånt haha.
Det var även lite fler folk från min släkt som var där. Bland annat min morbror och min andra kusin. Alltid lika kul att träffa på släkten eftersom ingen i min släkt bor här i Norrköping. Tyvärr orkar jag inte skriva så mkt mer än så här om festen utan lägger upp lite bilder istället som får stå för det. 




HÄR KOMMER GIFTEMÅLET







10 Oktober 2009

.....2009-10-10 | 10:26:40
Hann aldrig uppdatera bloggen igår. Var så himla trött , så gick och la mig direkt efter IDOL. Det var Carolina som fick lämna IDOL denna vecka. Tyckte hon var ganska bra. Men iof så var ju Eddie bättre hihi.
Nu som sagt är man hemma i Norrköping igen. Var här vid halv 8 tiden igårkväll. Resan gick jättebra till skillnad från när vi åkte till Trollhättan. Benjamin sov 2 timmar av resan och det var riktigt skönt.
Nu sitter jag här och har precis gjort mig iordning . Ska ju åka till Vimmerby idag på 30års fest. Min kusin Linda fyller 30. Så hon har hyrt en lokal. Så det bjuds väl antagligen på mat och dryck. Ska bli riktigt skoj. Min mor och lillebror ska även följa med oxå. Så ska ner strax oxh möta dom vid station. Jimmys föräldrar har varit kvar här över natten oxå , så dom ska åka hem idag. Ska åka med dom ner till station. Så ska dom åka vidare ut till Maxi och kika lite. Jimmy ska ju inte följa med till Vimmerby , det är lite  synd. Hade velat att han skulle följa med. Men så går det när man inte har så bra ekonomi just nu .
Men jag hoppas ni alla får en trevlig lördag precis som jag ..

Norrköping

.....2009-10-09 | 21:49:33
Vill bara berätta att jag är hemma i Norrköping nu. Men tittar på IDOL , så uppdaterar mer senare

Benjamin 10 månader

.....2009-10-06 | 15:46:47
Idag är min älskade lilla skatt 10 månader . Guud vad tiden går fort. Nu är det bara 2 månader kvar till 1års dagen. Och jag bara längtar till den dagen. Det ska bli så kul att få ge honom presenter och han ska få en alldeles egen tårta som han ska få äta på . Kan det bli bättre :)

Igår var vi på stan en sväng  , Jag lämna tillbaka mina skor som jag köpte för 2 ½ vecka sen på skopunkten för dom har redan gått sönder. Var meningen att ja skulle kolla om jag hitta ett par andra skor jag ville ha istället , men de hade dom inte . SÅ nu har ja inga skor haha. Får åka hem o gå i mina högklackat som jag tog med mig hit haha.
Efter vi varit på skopunkten åkte vi till Vänersborg och kolla på fiskar . Jimmy fick 2 st fiskar av hans pappa. Det blev två guld scalarer. Riktigt fina. Har ju nu snart ca 15 st sånna fiskar hemma i stora akvariumet. O flera ska det bli..Skulle även ha träffat Kristina igår , men blev aldrig av . OCh idag skulle jag oxå ha träffat henne men hon har inte hört av sig , så vi lär väl inte få träffa lilla Alice innan vi åker hem . Hon är ju snart redan 3 månader och har inte träffat henne än . Nu ska vi snart åka till Jimmys mormor iaf och vara där ett tag. Hälsa på en sista gång innan vi åker tillbaka till Norrköping , vilket vi gör på torsdag eller fredag. Får se hur det blir ..

Ha en bra dag !



BENJAMIN info

Benjamin Jimmy
är född den 6 Dec -08 en kall lördag mårgon efter lång väntan. Med sina 3040 g och 49 cm.

Nu har tiden tickat iväg o busen har hunnit bli 14 mån.

Benjamin är en liten envis kille som ofta gör som han vill. Hans favorit program på tv är RORRI Racerbil och I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD.
På dagarna går han på dagis och han går 15tim / veckan.



Liten blir stor..